Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Avem ceva probleme cu lotul”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
23.11.2014

CSU Atlassib Sibiu întâlneşte astăzi în deplasare echipa Energia Rovinari. Înaintea partidei antrenorul Miodrag Perišić se declară puţin supărat, întrucât există posibilitatea ca echipa sa să nu fie în efectiv complet la ora meciului.

”Echipa din Târgu Jiu joacă în EuroChallenge, a făcut investiții foarte bune, are un lot foarte bun și sută la sută este una dintre cele mai bune cinci- șase echipe din liga noastră. Asta o știe toată lumea. Vom vedea, mergem acolo să ne jucăm șansa, să dăm totul pe teren și, dacă avem șansa, să câștigăm, atunci să câștigăm. Nu știu cum o să fie, noi suntem pregătiți. Avem ceva probleme cu lotul, de aceea sunt un pic supărat, pentru că nu știu dacă va fi toată lumea disponibilă sau nu. Cred că nu vor fi toți disponibili, dar vom vedea mâine seară, la ora 6-7, cand începe meciul cu ce jucători o să putem juca. Vom face tot posibilul pentru ca toată lumea să fie pregătită.”

Partida va începe la ora 19.30 şi va putea fi urmărită live pe DigiSport 1.

Foto: facebook.com/CsuAtlassibSibiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    interviu
    Anul trecut avea probleme cu bugetul.Anul acesta are probleme cu lotul.La fiecare meci. Nu stie ce jucatori vor putea juca. Hai sa facem pariu ca vor juca sase straini si Popa Calota. Oare chiar declara el aceste lucruri? Si apropos,echipa din Tg-jiu a jucat miercuri 45 de minute in 6 oameni si are accidentati (cu adevarat) doi jucatori din rotatie.

    cu 9 ani în urmă (23.11.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      !!!
      El spune inaintea fiecarui meci daca are sau nu probleme cu lotul, pana etapa trecuta nu au fost, dar atunci si acum sunt 3 jucatori de baza cu probleme si chiar daca vor putea forta sa joace, e clar ca nu vor putea da un randament optim, iar cu bugetul au fost mereu probleme, an de an.

      cu 9 ani în urmă (23.11.2014)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ^
    Adevarul este ca sunt ceva probleme de lot. In meciul de marti Lee si Popovic nu au jucat la capacitate maxima (mai ales Lee), iar Lapuste nu a jucat deloc.

    cu 9 ani în urmă (23.11.2014)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ^^
      Sorin Raducanu (chiar daca nu se ridica la nivelul titularilor) nu a fost trecut pe foaie.

      cu 9 ani în urmă (23.11.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!