Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: "Cred că am jucat un pic mai slab"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
03.02.2014

CSU Sibiu continuă seria de victorii. Ardelenii s-au impus în Sala Transilvania în fața echipei CS Energia Rovinari, scor 75-71, la capătul unui meci extrem de interesant pentru iubitorii sportului cu mingea la coș. În ciuda rezulatului, antrenorul Miodrag Perišić nu a fost pe deplin mulțumit de prestația elevilor săi, fapt ce îl determină să discute cu fiecare în parte.

"A fost un meci greu. A fost al treilea meci dificil în numai opt zile. Cred că am jucat un pic mai slab și am crezut că lucrurile vor merge mai ușor. Eu cred că pentru orice trebuie să luptăm și să fim concentrați ca să dăm ce e mai bun. O să vorbesc cu fiecare jucător în parte. E clar că nu am jucat așa de bine astăzi, dar cred că fiecare are dreptul să mai aibă si astfel de momente. Vorbesc de aceeiași jucători care ne-au ajutat foarte mult până acum și nu trebuie să îi judecăm pentru evoluția de azi.

Nu cred că este vorba de o presiune în plus acum că suntem pe primul loc. Cred că este un pic greu. Am avut trei meciuri foarte grele într-o săptămână și nu e ușor pentru nicio echipă să facă un astfel de efort. Am învins Oradea și Mureș, două echipe foarte puternice și am învins și Rovinariul, echipă pe care eu personal o respect foarte mult. Totuși am făcut foarte ușor unele greșeli. Le-am cerut jucătorilor să se apere mai sus în acest meci.

Vine acum meciul de la Cluj. Acesta e programul și trebuie să îl respectăm. Nu cred că este un meci special pentru mine. Am lucrat în Cluj cu o echipă care mi-a plăcut. Acum lucrez în Sibiu cu o echipă care îmi place foarte tare. În ambele orașe m-am simțit bine și am întâlnit oameni extraordinari. În ambele orașe am prieteni buni. Important acum este să pregătim așa cum trebuie meciul. Nu contează altceva."

În cadrul etapei următoare, CSU Atlassib Sibiu întâlnește U BT Mobitelco Cluj Napoca, în așa numitul "Derby-ul Ardealului".

foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!