Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: „Ne-am învăţat să câştigăm”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
17.03.2014

CSU Atlassib Sibiu a câştigat partida de pe teren propriu cu BC Timişoara. Elevii lui Miodrag Perišić s-au impus cu scorul de 85-71, acesta declarându-se mulţumit de victoria obţinută şi a vorbit despre următoarea partidă cu CSU Asesoft Ploieşti.

“Este o victorie importantă pentru că toată lumea ştie că diferenţa între locul 1 şi locul 5 este una sau două victorii în clasament. Noi am jucat cu o echipă pe care eu o respect foarte mult, care a pierdut cu Asesoft după două reprize de prelungiri, cu Oradea la ultima aruncare, ca să spun aşa, şi a câştigat cu Clujul săptămâna trecută nu chiar uşor, dar cam la 10 puncte diferenţă. Este o echipă care a pierdut şansele pentru play-off, dar este o echipă periculoasă şi acum, şi poate produce o surpriză, dacă pot să spun aşa, pentru că are calitatea şi rotaţia pentru o echipă bună. Poate nu are noroc, dar asta este treaba lor.

Sunt foarte mulţumit pentru victorie şi este foarte important că noi ne-am apărat terenul propriu, care este şi cheia ligii. Este bine că ne-am învăţat să câştigăm şi echipa are încredere. Eu nu sunt mulţumit cum am jucat şi nu sunt mulţumit de concentrarea noastră pentru că pregătirea noastră pentru meci a fost una mai bună faţă de cum am jucat.

Bojović a fost răcit 2 zile şi a jucat foarte bine astăzi, Šarović a făcut primul antrenament sâmbătă, după 6 zile de pauză, a fost răcit un pic mai tare. Cu o victorie în etapa următoare şi cu Steaua vom avea locul I 100%, însă o victorie cu Asesoft este foarte grea pentru că aşa cum am mai spus, lotul Asesoftului este cel mai bun din ultimii 5-6 ani, este o echipă foarte bună, a arătat şi la Cupele Europene. O să fie foarte greu, este o echipă serioasă, o echipă bună, noi nu avem ce să pierdem la acest meci.”

Foto: Bogdan Danescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!