Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: “Vrem să lăsăm o impresie bună”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
05.04.2014

CSU Atlassib Sibiu va întâlni Steaua CSM EximBank în această seară într-o partidă în urma căreia se va decide poziţia gazdelor în clasament. Antrenorul Miodrag Perišić a declarat pentru cititorii totalbaschet.ro că vor să facă o impresie bună şi speră la o victorie.

“Vrem ca în acest ultim meci de sezon regulat să lăsăm o impresie bună, mai ales că am trecut printr-o perioadă cu accidentări multe. Vor juca toţi cu excepţia lui Austin care s-a accidentat la gleznă, Calotă s-a alăturat echipei şi s-a antrenat în ultimele două zile. Este foarte important să lăsăm o impresie bună şi să încercăm să obţinem o victorie. Va fi un meci greu, la fel ca toate celalalte din acest campionat, însă şi cu ajutorul fanilor vom încerca să ne impunem. Steaua este o echipă bună, care ar fi meritat să fie în play-off, este o echipă cu valoare şi o respect.

Pe această cale vreau să le transmit fanilor că este foarte important să fie fairplay şi nu încurajez niciun fel de comportament antisportiv. Îmi doresc ca sala să fie plină şi să fie alături de noi.”

Foto: Turnulsfatului.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!