Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišič: “Este o victorie foarte importantă”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
25.04.2014

CSU Atlassib Sibiu s-a impus în primul meci împotriva celor de la “U” BT Mobitelco Cluj Napoca, în urma unei reprize de prelungiri, scor 77-75. Antrenorul gazdelor, Miodrag Perišić a declarat pentru DigiSport că este o victorie importantă, însă se simte absenţa lui Šarović, care s-a accidentat în urmă cu câteva zile la antrenamente.

“Am avut nevoie de prelungiri pentru a câştiga pentru că am avut foarte multă presiune pe noi şi am încercat pe tot parcursul meciului să ne impunem ritmul, am avut multe ratări la aruncările libere, procentaje dezastruoase. Am reuşit să revenim când am fost conduşi cu 6-7 puncte, dar în prelungiri nu au avut şanse.

Într-adevăr, Bojović şi Češković sunt vedetele echipei, însă consider că toţi jucătorii au ajutat foarte mult în această seară. Ceea ce este important este că în urmă cu 2-3 zile ne-am antrenat fără un jucător foarte, foarte important, Robert Šarović, am avut ghinion şi s-a accidentat.

Este o victorie foarte importantă pntru această serie cu Clujul, însă este doar un singur meci, trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Este un prim pas foarte important, dar să vedem ce va fi mâine. Mâine este un meci foarte important, aşa cum am mai spus, ei au banca mai lungă decât noi, mai ales acum că Šarović este accidentat, vedem ce va fi, mai ales că nu suntem obişnuiţi să jucăm în formula asta.

Nu vreau să comentez arbitrajul, pentru că de la începutul sezonului şi până acum nu am comentat modul de arbitraj. Este munca lor, dar şi eu sunt dezamăgit, dar şi eu sunt oameni şi fac greşeli, ca şi mine.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!