Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišič: “Suntem pregătiţi”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
24.04.2014

CSU Atlassib Sibiu primeşte vizita echipei  “U” BT Mobitelco Cluj-Napoca în două partide extrem de importante, ce se vor desfăşura în Sala Transilvania. Tehnicianul Miodrag Perišič a declarat că va fi foarte greu, însă vor face tot posibilul pentru a câştiga.

“Este sfârşit de sezon, toată lumea este puţin obosită, dar echipa lucrează bine. Toată lumea face ceea ce trebuie. Băieţii s-au odihnit 5 zile după meciul cu Steaua. Din acel moment lucrăm bine, suntem pregătiţi şi sper că totul va fi bine, vom vedea.

Nu cred că există o favorită certă, nici la Asesoft-Rovinari, Oradea-Craiova, Mureş-Piteşti sau între noi şi Cluj. Seria noastră este cea mai strânsă pentru că suntem poziţiile 4 şi 5, şi aşa cum am mai spus meritam mai mult decât locul 4, dar asta este. Trebuie să încercăm să jucăm cât mai bine vineri şi sâmbătă. Este important că jucăm primele două meciuri acasă, însă este foarte greu să joci două partide în două zile. Va fi presiune asupra noastră, asupra jucătorilor noştri, mai ales la primul meci din această serie. Sper că nu vom lăsa această presiune să ne afecteze şi dacă vom da totul pe teren, vom putea să trecem cu bine de primul meci, sper eu.

Avem avantaj, însă este foarte greu să vorbeşti de avantaje pentru că sunt două meciuri în două zile. Cine se va recupera cel mai bine, cine are banca mai lungă, poate chiar şi mai mult noroc va fi într-o poziţie mai bună.

Este foarte important să fie o sală plină, echipei i-a lipsit aportul publicului. O parte din rezultatele echipei sunt şi meritul fanilor, pentru că le pasă de echipă, iar jucătorii dau totul pe teren. Vom încerca să continuăm în acest mod.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!