Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michael Deloach: „Oradea nu se află în cea mai bună formă”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
20.10.2018

micheal deloach dinamo

Dinamo Știința este una dintre surprizele plăcute ale acestui debut de campionat. Elevii lui Tudor Costescu au pierdut primele două partide din LNBM, urna valorică A, dar au reușit prestații încurajatoare, atât cu Sibiu cât și cu Craiova.

Pentru dinamoviști urmează primul duel în deplasare, pe terenul campioanei României, CSM CSU Oradea. Partida a fost prefațată de unul dintre veteranii din lotul alb-roșilor, Michael Deloach: 

„Oradea nu se află în cel mai bun moment al lor și cred că avem o bună oportunitate să câștigăm, dacă vom juca bine. Ei au o echipă bună și sunt sigur că, după ce vor ajunge să se cunoască mai bine între ei, vor fi chiar mai buni. Cred că e în avantajul nostru că acest meci se joacă acum. Când Oradea își va intra în formă va deveni o echipă foarte bună.”

Americanul de 32 de ani a explicat ce lipsește formației sale și care sunt calitățile pe care le aduce el în plus la echipă: 

„Nouă ne lipsește un pic de experiență. Ne luptăm foarte mult dar uneori ne trebuie experiență pe finalurile de meci. Cred că multe echipe ne subestimează pentru prestația echipei de anul trecut, dar am arătat că putem să ne luptăm cu oricare dintre aceste echipe. Eu aduc în plus mullte lucruri în joc. Încerc să fiu un bun marcator dar și un bun pasator. De asemenea, vreau să aduc și un plus de leadership și de experiență acestei echipe. Este un proiect foarte interesant și am venit aici să ajut clubul să aibă o soartă mai bună.”

CSM CSU Oradea și Dinamo Știința se vor întâlni astăzi, de la ora 20:00, iar meciul va fi transmis pe Digi Sport 4. 

*foto: 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!