Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michael Deloach a semnat cu CS Dinamo Știința București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.09.2018

CS Dinamo Știința și-a mai adăugat un jucător străin în lot. Michael Deloach a semnat cu echipa lui Tudor Costescu. Jucătorul din Statele Unite ale Americii sosește din Italia, acolo unde a jucat în ultimele două sezoane pentru Eurobasket Roma.

Michael Deloach are 32 de ani, măsoară 1.86 metri și este un jucător la poziția 1. El a absolvit în anul 2010 la Norfolk St. Spartans.

Cariera profesionistă a început pentru Deloach în sezonul 2010/2011 în Polonia la Siarka Tarnobrzeg. După o stagiune a trecut la Turi Svitavy unde a stat până în anul 2013. El s-a mutat apoi în Italia unde a jucat pentru Pallacanestro Lucca, Pallacanestro Chieti, Viola Reggio Calabria, Basket Ravenna și Eurobasket Roma.

Sezonul 2017/2018 a fost unul foarte productiv pentru Martin Deloach în Serie A2. În 30 de partide el a avut medii statistice de 16.8 puncte, 5.0 recuperări și 5.0 pase decisive.

CS Dinamo Știința îi mai are în lot pe Vlad Corpodean, Zoran Vrkic, Justin Baker și Enes Latifagic. Clubul din București nu a făcut oficializat nicio informație despre lotul de jucători pentru sezonul 2018/2019.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!