Stiri

Miha Lapornik, convocat în naționala Sloveniei

Eduard Popa

Eduard Popa
17.02.2018

miha lapornik slovenia u bt cluj

8 din cei 12 campioni europeni din 2017 au fost convocați de selecționerul Sloveniei, Radovan Trifunovic, în lotul lărgit de 14 jucători ai naționalei ex-iugoslave pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2019.

Printre ei se numără Klemen Prepelic, Gasper Vidmar, Edo Muric sau Jaka Blazic.

„Am selectat 14 jucători pentru următoarea fereastră a preliminariilor Mondialului cu care vom călători atât la Muntenegru cât și la Minsk”, a spus antrenorul sloven, potrivit site-ului oficial al FIBA.

Printre cei 14 jucători se numără și Miha Lapornik, baschetbalist care a ajuns la începutul lunii ianuarie la U-BT Cluj-Napoca. În 4 meciuri jucate până acum în LNBM, Miha are medii de 15,5 puncte, 2,8 pase decisive și 2,5 recuperări pentru clujeni în 4 meciuri în LNBM, dar și 11,7 puncte și 3,3 pase decisive în Final Eight-ul Cupei României.

Slovenia are până acum o victorie pe teren propriu cu Belarus, scor 87-74 și o înfrângere la Burgos, în compania Spainei, scor 92-84.

Lotul complet al Sloveniei pentru partidele cu Muntenegru și Belarus este următorul: Jaka Blazic, Vlatko Cancar, Ziga Dimec, Gregor Hrovat, Miha Lapornik, Blaz Mahkovic, Edo Muric, Klemen Prepelic, Matic Rebec, Luka Rupnik, Zan Mark Sisko, Gasper Vidmar, Luka Voncina și Sasa Zagorac.      

*foto: Manases Sandor/ u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!