Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „A fost o batjocură la adresa echipei din Timișoara”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.11.2017

SCM Timișoara a fost învinsă acasă, 74-76 cu CSBT Alexandria după un meci în care a condus 39 de minute. Gazdele au protestat vehement la finalul partidei pierdute cu teleormănencele, acuzând unele decizii din final. Mihai Coldea a vorbit la final despre greșeli de arbitraj gave, cu referire în special la două faze din final.

„Sunt dezamăgit. Cred că echipa astăzi nu merita să piardă. Am practicat un joc bun pe aproape toată perioada jocului. Pe final, mai ales din cauza unor greșeli de arbitraj grave, unor decizii date de acest domn Șerbulea care este la primul an în Liga Națională, am căzut cred că și psihic și am dat șansa echipei din Alexandria să câștige, deși nu au condus practic deloc tot meciul. A fost un meci strâns, a fost un meci echilibrat, dar care cred că l-am dominat de la un capăt la celălalt și cred că meritam victoria astăzi.

Toate fazele din ultimul minut. Dar în principal sunt două faze. Faza la care după a doua liberă marcată, la o împingere între doi pivoți, se fluieră un fault și se dau din nou echipei din Alexandria două libere. Practic pe ele le-a băgat în meci și nouă ne-a turnat plumb în picioare. Plus a mai fost o fază la 13 secunde de joc. După o aruncare ratată a echipei din Alexandria, o luptă la recuperare, Lloyd a ajuns cu mingea în mână. Iar după o secundă, două după ce ea era cu mingea în mână s-a trezit domnul Șerbulea să vină din partea cealaltă a terenului arătând un fault, al 5-lea la Lloyd și din nou 2 libere pentru echipa din Alexandria. Îmi pare rău, nu este treaba mea, în principiu, să vorbesc despre arbitraj și nu îmi place să vorbesc despre arbitraj. Dar când lucruri de genul ăsta se întâmplă cred că ele ar trebui spuse pentru că nu este normal. Poate greșesc eu dar din punctul meu de vedere cred că nu este normal ceea ce s-a întâmplat astăzi. A fost o batjocură la adresa echipei din Timișoara.

Nu știu dacă  se va face protest, nici nu mă interesează. Noi avem acum un alt meci de pregătit, putem să facem o mie de proteste, nu ne va ajuta cu nimic, rezultatul oricum nu se schimbă. Asta este, mergem mai departe, astăzi am pierdut. Vom continua să ne pregătim și sperăm ca dățile viitoare să fim lăsați să jucăm baschet, este tot ce îmi doresc. Echipa asta, chiar dacă este o echipă nouă, tânără, chiar dacă nu are nu știu ce influență în campionatul României, este o echipă care joacă baschet, din punctul meu de vedere joacă frumos și vrem să fim lăsați să jucăm baschet”. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    Mare antrenor
    Cand ai 7 puncte cu un minut inainte de final,mai ai tupeu sa vorbesti de arbitraj...
    Esti Mare Antrenor dar cred ca rrai mai Mare daca erai tot secund

    cu 6 ani în urmă (19.11.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    Mare Manager
    Marele Manager Tritoiu a sarit sa l bata pe arbitru si la lovit cu usa la final.Poate scrie si domnul Badila in raport
    Mare Manager

    cu 6 ani în urmă (19.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!