Stiri Cupa României Feminin

Mihai Coldea: „Am avut probleme mari în apărare. Mai avem mult de lucru la relații de joc”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.09.2017

Mihai Coldea

Nou-promovata CS SCM Timișoara s-a impus în meciul tur al dublei cu FCC ICIM Arad din primul tur al Cupei României. Alb-violetele i-au oferit un debut cu dreptul antrenorului care a preluat echipa în această vară. Gazdele s-au impus cu 69-64 după ce au condus mai mult de 36 de minute.

„Ne așteptam să fie un meci greu. Toate debuturile sunt grele. Avem o echipă nouă, încă mai avem mult de lucru la relații de joc. Am avut probleme mari în apărare. Dar, una peste alta, o victorie rămâne o victorie, mai ales fiind împotriva unei echipe de tradiție cum e Aradul. Mare lucru nu s-a schimbat. Diferența de scor este  una minimă. Pentru noi este foarte important că am reușit să câștigăm. Diferența de scor e mai puțin importantă în momentul ăsta”, a declarat Mihai Coldea la finalul partidei.

De la oaspete a lipsit conducătorul de joc titular, Brankica Hadzovic, dar sârboaica va reveni pentru partida retur.

„Pentru noi nu se schimbă nimic. Hadzovic este o jucătoare foarte bună. Sincer, eu mă bucur când jucătorul joacă și nu este accidentat. La fel, ar trebui să avem și noi toate jucătoarele valide. Este bine ca jucătorii să joace. Vom încerca să jucăm din nou de la egal la egal și, de ce nu, dacă putem, chiar să câștigăm”.

Returul se joacă sâmbătă de la ora 18 la sala Victoria din Arad. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii