Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „Am ratat enorm de mult și cred că asta ne-a dus la pământ mental”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.03.2018

Formația de pe Bega a pierdut cu 50-68 în al doilea meci al disputei cu CSM Satu Mare, din primul tur de play-off. Acest rezultat duce seria în jocul decisiv, care va avea loc vineri.

Spre deosebire de prima partidă, în care timișorencele au avut procentaje foarte bune, în al doilea meci au ratat foarte mult. Bănățencele au înscris doar 18 aruncări din acțiune din cele 66 încercate (27%). Oaspetele au marcat 27 de coșuri din 55 de încercări (49%).

Antrenorul celor de la SCM Timișoara, Mihai Coldea, a declarat după meci:

„Din păcate, astăzi am făcut un meci slab, mai ales în ideea jocului colectiv pe care noi ne bazăm așa de mult. Am ratat enorm de mult și cred că asta ne-a dus la pământ mental. Chiar dacă noi nu ne-am dorit, o anumită presiune s-a autopus pe fete. Și-au dorit foarte mult să câștige dar, din păcate, astăzi am jucat cu frică. Și atunci când Pane, o junioară, reușește să fie a doua marcatoare a echipei, o felicit pentru asta, e destul de greu să poți să emiți pretenții în fața unei echipe ca și Satu Mare”.

Seria se va decide în jocul decisiv. Acesta este programat vineri, 30 martie, de la ora 18, la Satu Mare. Câștigătoarea va juca în semifinale cu Olimpia CSU Brașov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!