Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „Au marcat niște aruncări grele în momentul când aveam șansa să recuperăm și așa s-a scris istoria jocului”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.01.2018

Formația de pe Bega a condus o singură dată în disputa cu vecina FCC ICIM Arad, cu 2-3. Gazdele au preluat conducerea cu un run de 8 puncte și s-au distanțat la 20 în sfertul trei. 93-80 a fost scorul final. Antrenorul timișorencelor, Mihai Coldea, a vorbit după meci de procentajele ridicate la aruncări ale gazdelor. Acestea au marcat 33 de aruncări din 63, cu 12 reușite de după semicerc din 27 de încercări.  

„Am avut momente mai bune, am avut momente mai slabe. Echipa din Arad a prins o zi foarte bună. Cred că au procentaje foarte bune la aruncări. E greu să joci împotriva unei echipe care are asemenea procentaje. Sigur, și noi puteam să facem o trabă mai bună. Din păcate asta a fost astăzi. Nu-mi rămâne decât să felicit echipa din Arad pentru jocul prestat astăzi.

Cred că victoria se datorează unei echipe, în primul rând, nu unui jucător. Indiferent dacă jucătorul acela dă 30 de puncte, nu contează. E victoria echipei din Arad. Tavic e o jucătoare extraordinară. Au și pe Poole, și pe Coker. Au jucătoare cu reală experiență în a câștiga titluri în România și acest lucru se vede. În momentul când aveam șansa să recuperăm, au marcat niște aruncări grele și așa s-a scris istoria jocului.

Există greșeli de arbitraj, sau așa le vedem noi antrenorii de pe bancă. Cred că, una peste alta, arbitrajul a fost echitabil. Nu cred că echipa mea a suferit din cauza arbitrajului.

Noi sperăm același lucru, să intrăm la fiecare joc și să luptăm până la capăt. Sperăm să câștigăm fiecare meci, vom vedea. E greu. Este o echipă tânără și ca vârstă, în sensul că s-au reunit doar anul acesta, nu au jucat împreună. Și acest lucru se vede”, a declarat după meci Mihai Coldea.

În ceea ce privește întârzierile salariale de la echipa timișoreană, antrenorul a spus:

„Eu sunt de părere că nu banii joacă. Fetele joacă, își fac treaba. Nu pot să am o nemulțumire legată de atitudine. Ele au încercat, au vrut, din păcate astăzi nu s-a putut mai mult”.

CS SCM Timișoara stă în etapa de la sfârșitul săptămânii viitoare. Următorul meci al alb-violetelor va fi în 17 ianuarie, la Alexandria, iar în etapa din 20 vor juca acasă cu CSU Alba Iulia. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!