Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „Facem o propagandă jocului, evoluând cu multe românce care au valoare și merită să joace”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.03.2018

Alb-violetele au reușit surpriza debutului de play-off, cu victoria de pe terenul formației mult mai bine clasate la finalul sezonului regulat. A fost 82-71 pentru echipa care a venit de pe locul 7, în fața celei de pe locul secund.

SCM Timișoara joacă în formula cu doar 2 straniere încă de după ce s-a încheiat sezonul regulat. Bănățencele s-au distanțat în prima repriză și aveau un avans de 25 de puncte la pauza mare. Cele două straniere, Lloyd și Burdgess au marcat împreună 39 de puncte, iar jucătoarele autohtone, 43.

 Mihai Coldea, antrenorul timișorencelor, a declarat despre acest meci:

„Fetele Timișoarei trebuie felicitate pentru jocul făcut în această seară. Ne așteaptă un meci mult mai greu marți, pe teren propriu. Sper să vad cât mai multă lume în sală, care să le susțină pe fete. Am jucat un baschet de calitate si cred că facem o propagandă jocului, evoluând cu multe românce care au valoare și merită să joace. Suntem fericiți în această seară, dar de mâine e important să ne recuperăm și să muncim mult, să pregatim meciul de marți”, a spus Mihai Coldea pentru site-ul oficial al echipei.

Al doilea meci al seriei este programat marți, 27 martie, de la ora 19:30, la sala Constantin Jude. Dacă alb-violetele reușesc o nouă victorie, se califică în semifinale. Dacă CSM Satu Mare își ia revanșa, atunci va fi un joc decisiv, vineri, 30 martie, la Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!