Stiri Cupa României Feminin

Mihai Coldea: „ Pentru noi calificarea este importantă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
01.10.2017

Mihai Coldea

FCC ICIM Arad și CS SCM Timișoara au oferit un meci cu 15 schimbări de lider și 6 egalități în returul din prima fază a Cupei României. Arădencele s-au impus cu 59-57 după o partidă cu multe întreruperi și greșeli de ambele părți. Timișorencele au câștigat dubla grație victoriei din tur, 69-64, dar ambele echipe s-au calificat la turneul final.  

„A fost un meci greu. Ne așteptam să fie greu de la un capăt la altul. E frumos când meciurile se decid la ultima aruncare. Ne-am dorit mult să câștigăm. Pentru noi calificarea este importantă când joci împotriva unei echipe ca și Aradul, o echipă cu tradiție, o echipă puternică, cum am zis de la început. Cred că noi am făcut o treabă bună și am reușit să ne calificăm direct cu avantaj, neașteptând să joace celelalte echipe să vedem rezultatele”, a declarat Mihai Coldea la finalul partidei.

Alb-violetele au condus cu 8 puncte în primul sfert, dar aveau 10 handicap la jumătatea sfertului 4. A urmat un run de 12 puncte prin care timișorencele au preluat conducerea, dar au primit coș de 3 cu fault și nu au înscris la atacul final.

„În momentul ăsta nu mai contează dacă meritam victoria sau nu. Important este că pe parcursul celor două jocuri fetele mele au făcut un meci bun. Mai bun aici decât la Timișoara și nu pot decât să le felicit și pentru meci, și pentru calificare”.

Ambele echipe au avut momente când au protestat la adresa deciziilor, lucru care a făcut ca meciul să fie fragmentat și să dureze în jur de o oră și 45 de minute.

„Din punctul meu de vedere s-au făcut câteva greșeli de arbitraj. Poate și de-o parte, și de alta. Contează mai puțin. Așa suntem noi antrenorii în timpul meciului, mai reacționăm. Arbitrii își fac treaba așa cum știu ei mai bine. Nu cred că au existat probleme de altă natură. Sunt oameni, greșesc probabil și ei. Asta este, mergem mai departe. Una peste alta noi ne-am îndeplinit obiectivul”, a mai spus Coldea. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!