Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea este noul antrenor al celor de la SCM Timișoara

Silviu Isailă

Silviu Isailă
16.06.2017

Mihai Coldea este noul antrenor al celor de la SCM Timișoara, după ce echipa de pe Bega a reușit promovarea în Liga Națională de Baschet Feminin.

Tehnicianul și-a început activitatea de antrenor principal la Universitatea Cluj, echipă pe care a antrenat-o un an. În ultimii doi ani a făcut parte din staff-ul lui Dragan Petricevic, clasându-se pe locul secund în stagiunea precedentă de campionat.

Acesta va fi ajutat pe banca tehnică de Veronica Gavrilă, cea care a reușit promovarea echipei în Liga Națională. Obiectivul acestuia la Timișoara este evitarea retrogradării. Coldea a semnat un contract valabil pentru sezonul 2017/2018, cu opțiune de prelungire.

„Mihai Coldea este tehnicianul potrivit pentru proiectul pe care ni l-am propus în continuare. Sezonul viitor avem drept obiectiv menținerea în Liga Națională, iar calificarea în play-off ar fi un bonus. Mihai este un antrenor tânăr și priceput, ce cunoaște bine campionatul feminin și în care eu am mare încredere. Sunt convins că va face echipă bună alături de Vera Gavrilă, care va fi antrenoare secundă, de Monika Brosovszky, jucătoare și director tehnic, și de Tibi Ondreikovics, ce va aduce experiența sa în calitate de director sportiv”, a declarat Ilie Trițoiu pentru site-ul oficial al echipei. 

foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!