Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Gavrilă va lupta pentru promovare alături de CSM Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.02.2016

Mihai Gavrilă a lăsat Liga Națională de Baschet Masculin pentru a lupta pentru promovare alături de CSM Ploiești. Pivotul s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș după ce a petrecut un sezon și jumătate pe Târnava Mare, după cum informează csgazmetan.com.

În acest sezon, Mihai Gavrilă a evoluat în 11 partide pentru Gaz Metan Mediaș cu o medie de 4 minute pe meci. El a acumulat medii de 0.5 puncte și 0.5 recuperări pe meci.

Pivotul ce măsoară 2.02 metri a evoluat în 81 de partide pe prima scenă a baschetului românesc cu medii statistice de 2.0 puncte și 1.3 recuperări.

În cariera sa, Mihai Gavrilă a mai jucat la SCM U Craiova și CSU Cuadripol Brașov.

CSM Ploiești își dorește promovare în Liga Națională de Baschet Masculin la finele sezonului 2015/2016. Formația prahoveană va întâlni în grupa semifinală pe CS Cuza Sport Brăila, Știința București, Timba Timișoara, Olimpic Baia Mare și Politehnica Iași.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!