Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Măciucă: „Mă bucură foarte mult faptul că voi lucra din nou cu Florin Nini”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
19.08.2018

Mihai Măciucă, unul din cele mai noi transferuri anunțate de cei de la BCM U Pitești în vederea sezonului 2018-2019, a vorbit pentru site-ul oficial al alb-violeților despre așteptările sale de la această echipă și de la noul sezon.

Mihai Măciucă va lucra din nou cu antrenorul Florin Nini. Cei doi au făcut echipă și în sezonul trecut la Phoenix Galați.

„Sunt foarte fericit că mi s-a oferit această oportunitate și consider că transferul la BCM U este un pas important în cariera mea. Mă bucură foarte mult faptul că voi lucra din nou cu Florin Nini. De la dânsul am învățat că doar munca și seriozitatea te ajută să obții performanțe.

Consider că în acest moment avem un lot echilibrat, experimentat, și cu siguranță ne vom arăta valoarea pe teren. Având în vedere experiența lotului, dorim să ne îndeplinim obiectivele propuse. Pe plan individual, doresc ca prin evoluțiile mele să mă ridic la nivelul așteptărilor.

Știu că fanii piteșteni iubesc baschetul și îi așteptăm să ne susțină în număr cât mai mare, așa cum au făcut-o până acum“, a declarat Mihai Măciucă pentru site-ul formației piteștene.

Reunirea echipei pregătite din acaestă vară de Florin Nini este programată luni, 20 august.

*foto: Alina Cojocaru Photography facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!