Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Am avut mult de tras pentru a învinge echipa din Târgu Jiu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.03.2016

Gaz Metan Mediaș a obținut o victorie muncită în fața Energiei Târgu Jiu, pe care a învins-o pe final cu scorul de 81-76. La final antrenorul medieșenilor, Mihai Popa, s-a declarat mulțumit de rezultat în ciuda jocului modest arătat de echipa sa. Tehnicianul a remarcat o mulțime de greșeli făcute elevii săi și spune că acestea trebuie analizate și rectificate:

„O victorie este o victorie și aveam mare nevoie de această victorie, indiferent de condițiile în care am obținut-o. Vom analiza meciul, au fost foarte multe greșeli, dar până la urmă este bine că s-a terminat cu bine.”

Întrebat dacă se aștepta la o victorie mai concludentă în privința scorului, antrenorul a replicat:

„Nu, mă așteptam la victorie, nu-mi calculez nimic înainte, dar mă bucur pentru această victorie, a fost foarte muncită și am avut mult de tras pentru a învinge echipa din Tg. Jiu.”

foto. sbsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!