Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: "Băieții au tratat meciul mai ușor"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
07.03.2014

Mihai Popa a vorbit la finalul confruntării câștigate de echipa sa în fața lui BC Timba Timișoara, 86-81. Secundul lui Gaz Metan a explicat situația dificilă de la Mediaș.

Ne așteptam să fie greu. Din punctul de vedere al psihicului nostru eram dărâmați. Știam că în proporție de 99% play-off-ul este pierdut și băieții au suportat foarte greu înfrângerea de la Sibiu. Am încercat să-i motivăm cum am putut, dar, se pare că au tratat meciul mai ușor și ați văzut ce s-a întâmplat.

Este foarte dificil, dar având în vedere că sunt jucători profesioniști și sunt plătiți pentru asta trebuie să-și facă meseria. Este prestigiul lor în joc, nu doar cel al echipei. Trebuie să se dăruiască până în ultima secundă pentru acest club, pentru că de aici își câștigă pâine.

Popa a adăugat că echipa ar dori ca tehnicianul Marcel Țenter să rămână principal până la sfârșitul sezonului. Sătmăreanul și-a anunțat demisia după meciul pierdut la Sibiu, o decizie oficială în acest sens din parte conducerii clubului urmând să fie luată în cursul zilei de astăzi (7 martie).

Ne afectează, pentru că am vrea să rămânem o echipă cum am fost și până acum, să rămânem toți împreună.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!