Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Din păcate nu am putut să terminăm acest sezon cu o victorie pe teren propriu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.04.2016

Gaz Metan Mediaș a jucat ultima partidă pe propriul teren în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa de pe Târnava Mare a fost învinsă  de BCM U Pitești cu scorul de 101-83. Mihai Popa, antrenorul echipei din Mediaș a oferit o declarație la finalul acestui joc:

„Din păcate nu am putut să terminăm acest sezon cu o victorie pe teren propriu. Le mulțumesc pe această cale tuturor suporterilor care au venit la fiecare meci de acasă și ne pare rău că nu am putut să-i bucurăm în acest ultim meci de acasă.”

Tânărul tehnician al Gazului a vorbit și despre cele întâmplate în acest sezon, la finalul căruia medieșenii au retrogradat din LNBM:

„A fost un sezon greu, cu o reunire târzie. Nu a fost făcut un plan de la început și toate aceste lucruri acumulate plus lipsa unui buget stabil au dus la aceste rezultate. Trebuie să ne uităm la noi, fiecare cu ce a greșit, ce a greșit, să ne putem îmbunătăți pentru viitor, să vedem cum putem da un randament mai bun.”

 

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Da
    Ai mie îmi pare rău că nu am reușit ca în cele 8 partide la care am condus la pauză nu am reușit să câștigăm....sper k la anul să avem totuși un antrenor de liga națională... ...

    cu 8 ani în urmă (02.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Si
    Să începem din timp campionatul... Să si aleagă antrenorul jucătorii....care chiar să simtă ceva pt Gaz Metan...mi aș dori un manager card să facă mai mult decât să rezerve camere la hotel pt deplasări și care să râdă atunci când suntem supărați și conduși....

    cu 8 ani în urmă (02.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!