Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „ Eu zic că noi am pierdut meciul acesta, nu l-au câștigat ei”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.02.2014

Mihai Popa, antrenorul secund al celor de Gaz Metan Mediaș a vorbit despre înfrângerea suferită în fața celor de la CSM Oradea. Echipa de pe Târnava Mare a pierdut după un final slab. Astfel tehnicianul ne-a declarat:

"Cred că ne-am pierdut puțin concentrarea în ultimul sfert, nu știu din ce cauză, probabil a oboselii. Am controlat sfertul doi și trei, în sfertul patru nu am mai reușit să fim lucizi pe partea de atac și pe partea de apărare a scăzut și intensitatea o dată cu energia. Suntem supărați cu toți. Eu zic că noi am pierdut meciul acesta, nu l-au câștigat ei. Este foarte dureroasă această înfrângere, continuăm să fim în cădere, din păcate, cu toate accidentările care le-am avut. Ne trebuia un plus de moral măcar cu victoria aceasta, dar o să vedem ce putem face."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!