Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Greșelile o să vină tot timpul, dar la combativitatea, unii jucători trebuie să își pună câteva semne de întrebare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.01.2016

Gaz Metan Mediaș a avut din nou prestație oscilatorie în partida cu SCM U Craiova. După o priză repriză bună, medienșenii au cedat clar în sfertul trei, unde au și pierdut practic partida, 91-77. Antrenorul Mihai Popa nu-și explică căderile pe care echipa sa le are în acel sfert trei, unul blestemat pentru echipa de pe Târnava Mare:

„Din păcate am luptat doar două sferturi, în sfertul trei am avut o cădere, părerea mea, inexplicabilă. În primul rând am căzut din punct de vedere psihic. Nu înțeleg atitudinea unor jucători, nu contează că adversarul are 10-15 puncte, dacă nu luptăm până la capăt nu o să putem câștiga nici un meci. Din păcate și procentajele din seara aceasta la trei puncte au fost foarte slabe, ei au avut procentaj foarte bun și au putut să aibă acest joc mai bun.”

Întrebat dacă jucătorii pot explica prestațiile slabe din sfertul trei, tânărul antrenorul al Gazului a explicat:

„Nici jucătorii nu își explică aceste momente în care își pierd luciditatea. Din păcate, nivelul de pregătire tehnico-tactic individual, la unii jucători, cu mari lacune, își spune cuvântul în aceste momente grele, unde experiența este foarte importantă. Luciditatea trebuie să fie păstrată pe întreg parcursul meciului.”

Întrebat dacă principala problema a echipei este acestă incapacitate de a sta în meci în sfertul trei, Mihai Popa s-a declarat nemulțumit și de alte aspecte din jocul echipei sale:

„O să studiez meciul, să vedem exact cine și cum a făcut greșelile, dar pe mine mă deranjează lipsa de combativitate. Greșelile o să vină tot timpul, dar la combativitatea, unii jucători trebuie să își pună câteva semne de întrebare.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Vorbe ...
    Vorbe și iar vorbe...până acum rezultatele sunt aceleași, adică înfrângere după înfrângere... Cred totuși ca și antrenorul are o vină...

    cu 8 ani în urmă (19.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!