Stiri Cupa României Masculin

Mihai Popa: „Nu ne propunem un obiectiv pe termen lung, ne gândim doar ca la meciul următor să practicăm un baschet cât mai de calitate”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.09.2018

CSM Mediaș a avansat în turul doi al Cupei României, după ce a trecut în dublă manșă de CSM VSKC Miercurea Ciuc. În meciul retur, echipa de pe Târnava Mare s-a impus pe teren propriu cu scorul de 91-78. După meci, antrenorul medieșenilor, Mihai Popa a vorbit despre dubla cu echipa din Miercurea Ciuc:

„Am început puțin emotivi. Primul meci acasă și probabil de aceea am început puțin cam emotivi. După aceea am reușit să intrăm bine în joc și am încercat să avem o rotație cât mai lungă. Știam că la un moment dat cei de la Miercurea Ciuc vor ceda. Am vrut să rulez tot lotul, au jucat de la început și juniorii. Sunt mulțumit. Este greu totuși să joci un meci retur când știi că ai câștigat primul joc cu 16 puncte, e greu de motivat echipa.”

Tehnicianul a vorbit și despre ceea ce își propune echipa pe care o pregătește în acest sezon:

„Noi ne propunem să creștem de la joc la joc. Să creștem din puncte de vedere baschetbalistic și să putem practica un joc cât mai bun, care să ne aducă și victoriile pentru că în grupa valorică B o să întâlnim echipe mai puternice, cu 4 jucători străini. Nu ne propunem un obiectiv pe termen lung și ne gândim doar ca la meciul următor să practicăm un baschet cât mai de calitate.”

În meciul retur cu Miercurea Ciuc, Titus Nicoară a jucat doar în prima repriză, iar Mihai Popa a explicat de ce internaționalul român nu a fost utilizat și în partea secundă:


„Titus a simțit o contractură la mușchi și am decis împreună cu el să nu forțăm, pentru că nu avea niciun sens.”

Întrebat despre nivelul la care se află echipă, Mihai Popa a declarat:

„Părărea mea este că echipa se află la maxim 60-70% din potențial. Mai avem nevoie de un jucător în rotație, pe poziția 1, care în cursul săptămânii viitoare sau în cel mult două săptămâni va fi aici. Atunci vom putea fi mult mai competitivi.”

În încheiere, Mihai Popa a spus că debutul echipei sale în LNBM ar putea fi amânat:

„Brăila ne-a propus să amânăm primul meci, care se desfășoară acasă. Vom vedea în cursul zilei de luni ce va stabili și Federația.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!