Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: „Din păcate, veştile legate de Rasic nu sunt foarte bune”

Paul Olar

Paul Olar
11.05.2017

Meciul patru al semifinalei cu CSM CSU Oradea a fost unul de coşmar pentru  U-Banca Transilvania. Pe lângă eşecul suferit la scorul de 85-76, clujenii l-au pierdut şi pe Aleksandar Rasic. Sârbul s-a accidentat în ultimul sfert al disputei, iar din informaţiile noastre, problemele ar fi la tendonul lui Achile.

Iată ce a declarat Mihai Silvăşan la finalul confruntării:

”Un meci foarte intens, în care, spre deosebire de primul, noi am început mai tare mental, mai agresiv, însă se pare că nu a fost destul. Nu am reușit să fim lipezi pe finalizare și, din nou, Oradea a preluat controlul la începutul meciului. Vreau să îi felicit pentru lupta pe care au dus-o în teren, și noi am luptat cât am putut, ne-am bătut cu ei, însă astăzi au fost mai buni ca noi. Asta este, scorul este 2-2, avem un meci care pe care, cu siguranță ne dorim să îl câștigăm. L-am folosit pe Kariniauskas, pentru că am dorit să mai am o soluție la creație, să le dau mai multe momente de respiro lui Adamovic și Rasic, ca ei să poată să își facă treaba de shooteri, iar alții să fie cu creația. Asta a fost hotărârea mea, în ultimul meci nu știu ce se va întâmpla, însă probabil vom juca fără Rasic, care nu cred că va putea evolua, din vestiar veștile nu sunt foarte bune. Vom face investigații mai amănunțite și vom avea un diagnostic. Urmează un meci decisiv, eliminatoriu, pot spune. Noi avem avantajul terenului propriu, ei au avantajul că au câștigat ultimele două jocuri. În astfel de meciuri, va învinge echipa care are jucători mai puternici mental. Eu îmi doresc să fim noi aceia. Știam că Oradea nu va ceda, am spus asta toată săptămâna, sunt campioana en-titre, era evident că nu vor ceda. Din păcate, în aceste două meciuri nu ne-am ridicat la nivelul lor”, a spus Silvăşan, potrivit u-bt.ro.

Decisivul dintre U-BT şi CSM CSU Oradea va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

*Foto: Arman Noemi

11 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Gent :

    .
    Mult succes în continuare și cea mai bună echipă să câștige.
    Aștept cu interes confruntarea de sâmbătă

    cu 6 ani în urmă (11.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    .
    Confirmat, Rasic si-a rupt tendonul. Sezonul e gata pentru el.

    cu 6 ani în urmă (11.05.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    Rasic
    Respect Sașa. Din punctul meu de vedere ai fost cel mai bun baschetbalist care a evoluat pentru „U”. Așa cum te știm sunt sigur că tăria ta de caracter și dragostea pentru baschet te va face să revii. Orice se va întâmpla tu ți-ai câștigat locul în inimele noastre și în marea familie „U”. Doamne ajută să te refaci cât mai repede!

    cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mihai Radu:

      2 observații:
      1. Tăria ta de caracter și dragostea pentru baschet te VOR face să revii
      2. Îmi place că iubiți un jucător adus în România de nenorocitul ăla de Georgescu, de la Asesoft. Pff, ce să vezi, un puști de 20 și un pic de ani îi dă clasă marelui manager Cristescu!

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Nenorocitu ala cum îl numești tu a făcut ceva în baschet.Tu ce ai făcut?
      De ce să nu-l iubească?Omu a tras echipa dupa el si-a văzut de joc?Și Rasic chear daca ne-a rupt cu 3 pct lui ca rival spun că e un super jucător.Multă sănatate Rasic

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Gandire retrograda...tot el l-a adus pe Adamovic, asa cum Cristescu l-a adus pe Dykes, asa cum in colaborare cu Misha l-au adus pe Zoran, cum Mediasul a adus la vremea lor un Howell sau Phelps etc

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      Mihai Radu
      Aveți dreptate în privința dezacordului și îmi cer scuze. Inițial am scris numai de tăria de caracter și ulterior am adăugat și dragostea pentru baschet, dar asta nu scuză eroarea... În fine importantă era ideea. În ceea ce privește a doua problemă ridicată de dvs. întreb care este legătura între omul și sportivul Rasic și cine l-a adus în Romania prima oară! Contează? Pentru mine este importantă valoarea omului respectiv indiferent de proveniență. Dacă însă vă referiți la Cristescu pot să afirm că fără el baschetul masculin clujean ar fi fost mai sărac, balanța între decizii corecte și erori fiind pozitivă.

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    Raspunde
  • streetball44 :

    Multa sanatate, Sasha!
    Din pacate imaginile de ieri, vazandu-l pe Rasic in aceasta situatie, mi-au fost de ajuns sa ma ingrozesc si sa stiu ca am pierdut ceva enorm, ceva imens, ceva extrem de important pentru noi. Acum, doar s-a confirmat situatia...Dupa cum a zis si @stef mai sus, va ramane mereu ca unul dintre cei mai buni si inimosi jucatori ce au evoluat vreodata in curtea noastra. Nu-mi ramane decat sa sper si sa-i doresc sa se refaca cat mai repede, pentru ca e pacat ca un aatfel de jucator sa sufere o astfel de accidentare. O accidentare pe care a suferit-o luptand, tragand o echipa moale, fara prea multe idei, dupa el. Si-a dorit mult, insa baschetul e sport de echipa, nu poti de unul singur...Ramane sa vedem daca il vom pastra pentru sezonul urmator, ar reveni undeva in septembrie-octombrie, depinde de cat de repede isi revine...

    cu 6 ani în urmă (11.05.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Respect pentru acest jucator, unul dintre cei mai buni care au evoluat vreodata in Romania. Tin minte prima trecere a lui pe la Steaua, care pe atunci il avea in lot si pe Ikovlev, poate singurul jucator care marcheaza cu aceeasi usurinta si dezinvoltura ca Rasic. Nu imi imaginez cum au ratat atunci total acea campanie europeana cu asemenea lot. In fine, insanatosire grabnica si o revenire cat mai rapida.

    cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Iți zic eu cum.Aris,Unicks Kazan un Marinovic adus cu urale dar defapt foarte slab și lista mai poate continua

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian38:

      Rasic
      In Eurocup plus Banvit, Buducnost, Trabzon si multe accidentari.....vorbim despre alta liga si alti jucatori. Daca Steaua il tinea pe Rasic anul trecut alta era discutia. Cum alta este discutia acum in decisivul de la Cluj.

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!