Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: „Este o finală și nu avem voie să cedăm”

Paul Olar

Paul Olar
22.05.2017

U-Banca Transilvania se află la o victorie distanţă de a pune mâna pe titlul de campioană. Formaţia clujeană conduce cu 2-0 seria împotriva Stelei, însă Mihai Silvăşan continuă să creadă că seria va fi una dificilă şi că situaţia este departe de a fi decisă.

La ce capitole ați fost mai buni?

Cred că am fost cu patru puncte mai buni ca ei. Asta e tot ce contează. Am avut un început mai prost, ei au intrat agresiv în meci și a fost o luptă fizică foarte grea pentru noi. Nu am renunțat, este o finală și nu avem voie să cedăm. Ne-au împins fanii aceștia minunați de la spate și vreau să le mulțumesc că au venit în număr atât de mare. Asta a reușit să ne trezească și până la urmă am reușit să câștigăm.

Cum se explică începutul mai slab de meci?

Nu știu, trebuie să analizez. Dacă aș avea răspunsuri la toate întrebările, cred că aș fi mai bun. Cu siguranță ne vom uita la meci și vom vedea în ce părți ale jocului am greșit. După cum bănuiesc, e vorba de intensitatea cu care am intrat pe teren.

Cât de mult v-a avantajat faptul că Steaua s-a confruntat cu problema greșelilor personale?

Ne-a avantajat, vă dați seama. Morris Curry e un jucător bun, s-a simțit absența lui. Mă bucur că a făcut acele faulturi și că nu a mai jucat.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca sapca rosie :

    normal
    Bravo Silva! Haide "U". Doar voi stiti cat e de importanta galeria lui "U", in momentele astea

    cu 6 ani în urmă (22.05.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Rasic
    Ziceți despre Rasic dacă știți ceva legat de operație.

    cu 6 ani în urmă (22.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    despre baschet
    Despre baschet dupa meciul doi s-a vorbit putin, subiectul principal a fost galeria . Si in meciul doi am jucat slab, si totusi am castigat, pt ca : Steaua a ratat multe aruncari libere ; Vlad a fost super util din toate punctele de vedere ( mai putin la 3 pct ) ; Max a fost imperial ( greu de inteles cum Silva l-a tinut pe banca in ultimul sfert, pana cand bietul Karniauskas a facut un TO , urmat de un fault inutil ). In rest, evolutii slabe, deci finala se joaca, probabil cu decisiv la Cluj .

    cu 6 ani în urmă (22.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!