Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: „Scopul nostru este să câştigăm şapte meciuri începând din acest moment”

Paul Olar

Paul Olar
13.04.2017

U-Banca Transilvania trebuie să facă un singur pas pentru a ajunge în semifinalele Ligii Naţionale. Clujenii conduc cu 2-0 la general seria împotriva celor de la SCM U Craiova, însă Mihai Silvăşan vrea să-şi ţină băieţii concentraţi.

Mihai, nu aţi avut probleme nici îl al doilea meci cu SCM U Craiova...

Nu, din fericire ne-am făcut treaba şi am reuşit să câştigăm şi al doilea meci. Avem 2-0 în această serie. Craiova a început puţin mai tare ca în primul meci, şi-au dorit puţin mai mult victoria, însă băieţii noştri şi-au făcut treaba. Au plimbat mingea foarte bine şi am avut multe aruncări libere. Le-am spus băieţilor că trebuie să rămânem concentraţi, să câştigăm la Craiova şi să mergem mai departe. Vom avea timp apoi să ne pregătim pentru ceea ce urmează. Scopul nostru este să câştigăm şapte meciuri începând din acest moment.

Aţi înscris nu mai puţin de 22 de coşuri de trei puncte şi un procentaj de aproape 59%...

Da, am stabilit un record ca număr de coşuri de trei marcate într-un meci. E o performanţă bună, însă nu înseamnă foarte mult în acest Play-Off.

Vaidas Kariniauskas a stat pe bancă. Este mai sudată cealaltă garnitură care a început de altfel sezonul?

Asta a fost decizia mea, ştiam că  SCM U Craiova e o echipă împotriva căreia vom avea multe aruncări deschise. Ştiam că fac o apărare mică în care protejează căciula foarte bine. Şi cred că pentru stilul acesta se potriveşte foarte bine Max Pustozvonov, întrucât are o mână foarte bună şi deschide jocul pentru ceilalţi.

Ce părere ai despre celelalte serii din Play-Off? Steaua a învins greu pe Piteşti, Sibiul a trecut de BC Mureş, spre exemplu...

Bineînţeles că urmăresc, sunt implicat în fenomen. Este timp de analizat, este timp pentru văzut alte meciuri. Momentan noi trebuie să ne concentrăm să mai luăm un meci la Craiova.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!