Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: „Sperăm să nu se repete istoria meciurilor cu Oradea”

Paul Olar

Paul Olar
25.05.2017

U-Banca Transilvania se pregăteşte de meciul trei de la Bucureşti, împotriva Stelei. La fel ca în seria din semifinale cu Oradea, clujenii conduc cu 2-0 la general şi se află la o victorie distanţă de a ieşi triumfători. Drept dovadă, formaţia lui Silvăşan spune că a învăţat din greşelile trecutului şi vrea să obţină titlul la Bucureşti.

“Evident, ne dorim să încheiem seria la Bucureşti. Dacă se poate, vrem să încheiem încă de vineri. Şi Steaua îşi doreşte să continue în campionat şi în niciun caz nu vor să piardă totul în trei partide. Va fi o luptă acerbă, aşa că vom vedea cine va ieşi învingător. Noi avem un avantaj de 2-0, însă cum le-am spus şi băieţilor imediat după ultimul meci, nu trebuie să ne relaxăm absolut deloc. Trebuie să învăţăm din jocurile cu Oradea, când am condus tot cu 2-0, dar apoi ne-am relaxat. Eu sper să nu se repete istoria. La rândul lor, băieţii îşi doresc să învingă şi să încheie seria la Bucureşti”, a declarat antrenorul lui U-BT.

Meciul trei al finalei se joacă vineri, cu începere de la ora 20:00, în Sala Mihai Viteazu.

*Foto: Valentin Todea

21 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    bafta!
    Draga Silva, Oradea are alta echipa si alt public spre deosebire de Steaua! Concluzia: nu va relaxati, jucati frumos asa cum ati facut-o tot sezonul, dar finala va fi de 3-0! Felicitari antrenorului anului 2017!

    cu 6 ani în urmă (25.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    hai baietii, haide U!
    Asteptam titlul la Cluj indiferent de nr de meciuri necesare: 3, 4 sau 5. Victoriile aduc victorii, trofeele aduc vizibilitate si tin sponsorii aproape. Banii si resursele acumulate aduc calitate, aduc jucatori valorosi la echipa si vizita unor echipe valoroase la Cluj in competitiile europene.
    Ceea ce ne dorim ca suporteri este sa vedem un baschet de calitate si am speranta ca aceasta echipa va reusi sa creasca organic, sanatos si sa ajunga in 5-10 ani in competitiile care conteaza la nivel european - Eurocup si Euroliga.
    Un oras cu infrastructura si economia Clujului merita o echipa competitiva la nivel european si cred ca U-BT este clubul cel mai indreptatit sa spere la asa ceva in momentul de fata.

    Haide U!

    cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Din punctul meu de vedere @studentu nu trebuie atacat.Omu vrea binele echipei lui,toți vrem asta.Credeți ca eu nu aș vrea la Oradea așa ceva?Normal că aș vrea,stiu e enorm de greu bugete,infrastructura plus nou format zic eu e făcut pentru echipele de top nu neaparat pt o echipa de la noi,poate o Cedevita un Dinamo Sassari sau alte echipe mai slab cotate care au fost pe acolo.Primu pas dupa mine e BCL dupa EuroCup și tot așa treptat în timp cu răbdare.Cel mai greu e cu banii și sponsorii.

      @gambler.Nu cred că U a fost un dezastru în europa.A făcut cât a putut la fel și Csm.De steaua ți-o plăcut ce or fâcut?Nu văd rostu să fi așa tare și mare da is curios a cărei echipe ești tu fan?

      cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca sapca rosie :

    Haide "U"!
    -

    cu 6 ani în urmă (25.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe matusalemic :

    corect
    Imi place comentariul lui studentU. Sper ca toata echipa din jurul lui "U" sa se pastreze, sa creasca si sa performeze. Si cu forta sponsorului, in 4, 5 an am putea fi in competitiile importnate din Europa. Si, apropos, sa fie preluat acest model si in celelalte orase: Oradea, Sibiu, Mures, Bucuresti etc, fara sa conteze ordinea. Cine intelege sportul cu adevarat stie ca fara competitie nu ai cum sa ramai performant, asa ca mi-as dori sa existe cel putin inca doua "team-uri" cu asa individualitati ca la Cluj. E un sport atat de frumos, cu potential, asa ca de ce sa nu vina bani in zona asta?...Usor de zis, mai greu de facut, dar se poate. Si o spun fara aroganta unui sustinator al clubului care a dominat acest sezon in campionatul intern. Oradea si Sibiul au fost atat de aproape de finala si poate chiar de castigarea sezonului...cu mai multa sustinere financiara si coeziune (presupun din start ca priceperea e acolo), in vreo 3, 4 ani nu va fi doar Clujul acolo...

    cu 6 ani în urmă (25.05.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea gambler :

    Povesti
    Bai matusalemic si studentu pai voi vorbiti de Euroliga si Eurocup, voi care v-ati auto eliminat din Champions league si din fiba eurocup doar jucand cu gheorghe si kuti doar pt a va axa pe campionat. Oradea in schimb a castigat cu echipe din europa la care voi numai acuma de cand aveti sponsor o sa visati. Si faza cu preluatul modelului cred ca este valabil in cazul vostru. Inganfatilor.

    cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      esti din alta poveste
      Dialogul este imposibil. So, bye.

      cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Vezi
      Ca nu prea ai tu dreptate. Clujul a avut ghinion pt ca a jucat cu o echipa din turcia mai buna si de aia nu a intrat in champions league. Tot echipa aia turca a eliminat oradea. In schimb oradea a avut un culoar mai bun, jucand cu lukoil Sofia daca nu ma insel. Asa ca nu mai manca tu rahat. Si in fiba eurocup am avut sanse sa trecem de grupe avand adversari o echipa franceza net superioara si una maghiara cam la acelasi nivel poate putin peste.

      cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Amice, s-a jucat doar ultimul meci cu rezervele sua cu gheorghe si Kuti cum zici tu. Si ca un mare fan si urmaritor al fenomenului baschetbalistic care esti tu pe persoana fizica, ar fi trebuit sa stii ca in acel meci nu mai erau sanse matematice de calificare. Pana s-a putu s-a jucat pe bune ca altfel daca se juca doar sa fie jucat probabil nu se ajungea in faza a doua, nu se invingeau echipe ca Pau Orthez...ma gandesc si eu. Si prost documentat si prost informat...

      cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      gambler
      Da-le pace , lasa-i sa zboare cat mai sus, ca sa fie caderea cat mai lunga. O sa ne distram!!! Studentu iar o sa intrebe cum o fost meciul ca nu l-o vazut si faze din astea. Din fericire in Euroliga nu sunt arbitrii romani asa ca o sa vedem adevarata valoare a UBT.

      cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      free62
      Mai lasa votca free62 , ca nu mai intelegem nimic, devii din ce in ce mai complicat, tinzi spre sfere inalte gramticale care nu iti sunt la indemana . Ia exemplu de la studentU: rezuma-te la platitudini, truisme, narcisisme "a la Cluj" cei mai, ce mai interegalactici .

      cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Tu vorbesti de arbitri romani si eventuala mea prostie...a fura Muresul in cele mai grele momente pentru a obtine un loc 4 e un factor interesant de pus pe whiteboard...Eu din nou am spus doar adevarul...s-a jucat doar ultimul meci cu rezervele, cand nu mai erau sanse matematice de calificare.
      Cat despre Sibiu...sper ca din nou ati vazut la televizor tot ce inseamna baschet si atmosfera. Sper ca a fost a placere pt voi sa vedeti cum omul care v-a invins de 3 ori aproape de unul singur(2005, 2006, 2015) in meciuri decisive, acum ajunge in finala ca antrenor si sa vedem poate o si castiga...
      Cat despre cat interegalactici suntem...eu stiam ca suntem intergalactici mai ales in meciurile cu Sibiul ca prea o iau in freza.
      Ma bucura ca Sibiul are atat de multi copii pe forum care posteaza din calitatea de fani, dar la fel de mult ma sperie educatia si gandirea lor...

      cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Am furat
      Muresul, exact cum l-ati furat voi in finala F8. Atat, nimic mai mult. Vezi ca nu le-ai luat....

      cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      oare
      Compari o serie de meciuri - cu nenumarate faze - cu o faza singulara. As fi vrut sa nu fi existat. Ca în urma ei s-a înscris un cos important, e drept, dar despre ăsta s-a tot scris. Ca nici măcar mureșenii nu au vazut-o în direct....dar când nu ai nimic a spune , te legi de cai verzi

      cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    free62
    Sigur doar adevarul dar n-ai spus nimic de pisat . Mai baga o votca! ca sa prinzi curaj.

    cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      Fan obiectiv
      Mah, Sibiul e un oras civilizat! Pe aceeasi treapta cu Clij, Oradea sau Tg. Mures! De ce va miticiti? Inteleg, sunteti subiectivi! Da' sa coborati sub rigola doar de dragu' de a arata ce tari sunteti e penibil, mai aveti a spune, ca Tihi, ca suporterii vostri inainte de meci citesc "Codul bunelor maniere" al Aurorei Marinescu, sa negati ca fanii lui Ferencvaros au dat cu pisat in portarul Bucurestiului! Inteleg rivalitatea, nu inteleg cum cautati nod in papura celorlalti! Ma refer la tot arealul transilvanean! Destul ce e in regat, incercati voi altceva!

      cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea gambler :

    Doamne !!
    Cand va aud ,, Din fericire in Euroliga nu sunt arbitrii romani asa ca o sa vedem adevarata valoare a UBT" voi cred ca va vedeti castigatori de Euroliga. De ce nu este bine cu arbitrii romani, ca nu vad pasi la Rasic in cupa romaniei sau ca in meciul 2 cu Steaua lasa echipa din cluj sa presteze un joc dur in schimb la steaua orice atingere era fault. De asta nu ii bine cu arbitrii romani ??

    cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Liniste ca azi joaca cine stie baschet, te uti vezi si dupa aia cosnulti notitele!

      cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar :

    Asta
    e tristul ala care ba e fan tg jiu, ba Craiova, steaua etc. nu are rost sa te contrazici cu el ca atat poate.

    cu 6 ani în urmă (25.05.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea gambler :

    Cum zici tu .
    Asa e cand nu ai argumente ,, nu are rost sa te contrazici cu el ca atat poate."

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2:

      Pai
      Pai daca atata poți

      cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!