Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: "În această seară am reușit să stăm motivați"

Paul Olar

Paul Olar
07.05.2014

Mihai Silvășan este eroul meciului decisiv dintre "U"-BT Mobitelco și CSU Atlassib Sibiu. Internaționalul român a înscris un coș vital în ultimele secunde, calificându-și astfel formația în semifinalele campionatului.

Sportivul în vârstă de 29 de ani nu se îmbată cu apă rece și spune că se gândește deja la încleștările cu CSU Ploiești.

"Totul e bine când se termină cu bine! A fost o serie extraordinară, mai ales pentru suporteri, pentru noi nu a fost chiar plăcută. Mă bucur că am reușit să câștigăm, o să sărbătorim astăzi, dar apoi nu intrăm în vacanță, urmează seria cu Ploiești, în semifinale. În această seară am reușit să stăm motivați, chiar dacă la pauză am avut 12 puncte. În sfertul trei, ei au reușit un run extraordinar, purtați de publicul din Sibiu. Meritul nostru este că am stat în meci și am avut șansa victoriei, de care am și profitat." A declarat baschetbalistul, conform site-ului u-mobitelco.ro

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!