Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Știam că seria nu e gata după meciurile de la Cluj”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.05.2018

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a pierdut meciul 4 al seriei semifinale cu CSM Steaua EximBank, la București, scor final 78-86, iar astfel scorul general devine 2-2, iar meciul decisiv va avea loc la Cluj-Napoca, acolo unde se va decide cea de-a doua finalistă după CSM CSU Oradea. 

Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, a taxat faptul că echipa sa nu a reușit să profite de avantajul de 2-0 avut după meciurile de la Cluj-Napoca, situație care s-a întâmplat și în sezonul precedent, când U-BT a fost nevoită să joace decisiv cu Oradea pentru a accede în finală, finală adjudecată în cele din urmă cu 3-0 chiar în fața Stelei. 

„A fost un meci foarte disputat, dar pe care l-am început foarte-foarte prost! Nu am intrat deloc bine în meci, așa cum am făcut-o în celelalte trei întâlniri din serie, în care am arătat dorință. Nu am fost pregătiți să jucăm cu sută la sută din potențialul nostru, ne-au condus cu aproape 20 de puncte încă de la început. Ne-am schimbat atitudinea începând cu finalul sfertului secund și după pauză, am reușit să conducem în câteva rânduri, însă pe final Steaua a fost mai stăpână pe joc și nu am reușit să învingem. 

Este 2-2, parcă trăim un deja-vu cu seria de anul trecut cu Oradea. Știam că nu e gata după meciurile de la Cluj, nu am reușit să câștigăm niciun meci în deplasare, de altfel tot sezonul am avut probleme în deplasare, nu am putut închide seria la București. Urmează un meci decisiv, de care pe care, așteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare și să ne susțină, noi vom da tot ce avem mai bun și sper că vom reuși să ne calificăm”, a declarat Silvă, citat de u-bt.ro. 

Meciul 5 al semifinalei dintre U-BT Cluj și Steaua CSM EximBank București este programat miercuri, 30 mai, cu începere de la ora 19:30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 4, iar câștigătoarea va juca finala LNBM 2017-2018 în compania celor de la CSM CSU Oradea. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!