Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan și Darius Hargrove, din nou imperiali

Paul Olar

Paul Olar
14.05.2014

După ce au strălucit în seria cu CSU Sibiu, Mihai Silvășan și Darius Hargrove continuă să împresioneze. Cei doi baschetbaliști au pus umărul la succesul repurtat de "U"-BT Mobitelco marți seara, în semifinalele campionatului. Clujenii au răpus pe CSU Ploiești, scor 89-99, iar sportivii amintiți au combinat pentru 58 de puncte.

Prezent pe parchet 33:19 minute, Silvășan a avut 2/5 din interiorul semicercului, 6/9 de la mare distanță, respectiv 7/7 de la nivelul liniei de libere, totalizând astfel 29 de puncte. Mihai a izbutit de asemenea 6 pase decisive, 4 recuperări și a încheiat partida cu un indice de 33 în dreptul eficienței.

În schimb, Hargrove a fost integralist, terminând confruntarea tot cu 29 de puncte marcate. Americanul a contabilizat 3/9 din interiorul semicercului, 7/11 de la mare distanță și 2/2 de la linia de pedeapsă. Totodată, Darius a reușit 6 assist-uri, 4 recuperări, o intercepție și un capac. În consecință, sportivul de peste ocean a totalizat 27 la eficiență.

Următorul joc al seriei dintre Ploiești și Cluj este programat astăzi, cu începere de la ora 20:30, în direct la Digi Sport.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!