Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „A fost un joc cu două reprize diametral opuse”

David Istrate

David Istrate
17.03.2018

phoenix u bt cluj silvasan

Sâmbătă, 17 martie, la Arena de Baschet din București a avut loc confruntarea dintre CS Phoenix Galați și U-BT Cluj-Napoca. Cu toate că jucătorii lui Florin Nini și-au construit un avantaj consistent, adversarii au revenit să reintre în joc și, în cele din urmă, clujenii au câștigat cu scorul de 76-73.

După încheierea partidei, Mihai Silvășan a oferit o declarație în care a discutat despre acest joc, dar și despre următoarele dueluri ale elevilor săi.

„A fost un joc cu două reprize diametral opuse! Știam că echipa din Galați joacă foarte bine, sunt luptători și muncitori. De asemenea, ei sunt cei mai buni din campionat la recuperări ofensive și acest lucru s-a văzut și în această seară. Am avut mari probleme în prima repriză, nu am reușit să stopăm mai nimic din jocul lor. În repriza secundă, chiar dacă am făcut câteva greșeli, mai ales datorită atitudinii noastre, dar și cu puțin noroc am învins. O victorie este o victorie, iar noi trebuie să ne bucurăm de ea.Urmează pentru noi două meciuri importante în câteva zile, ne dorim să ne odihnim și așteptăm să câștigăm aceste meciuri.”, conform site-ului oficial al clubului clujean.

În urma acestui meci, U-BT Cluj-Napoca a obținut cea de-a 16-a victorie și a trecut momentan pe a doua poziție. Jucătorii ardeleni vor juca următoarea partidă marți, 20 martie, împotriva vicecampioanei CSM Steaua Eximbank București, într-o restanță din etapa a 19-a. Confruntarea se va disputa de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct la Digisport 4.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!