Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „A fost un meci fără istoric”

Eduard Popa, David Istrate

Eduard Popa, David Istrate
29.03.2019

mihai silvasan oradea

U-BT Cluj a pierdut partida cu CSM CSU Oradea, scor 75-63, în deplasare în etapa a 9-a a LNBM - Grupa Roșie. Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan s-a arătat supărat de atitudinea elevilor săi, la conferința de presă de la sfârșitul partidei. 

„Nu sunt foarte mult de spus, a fost un meci fără istoric. Felicit echipa din Oradea, au arătat mai multă motivație și mai multă dorință de victorie, ceea ce trebuie să fie invers pentru că noi am fost cei care am jucat sub presiunea rezultatului, dacă doream să terminăm pe primul loc. Despre joc nu pot vorbi foarte mult, despre jocul colectiv mai ales, dacă ținem cont că noi am avut 8 pase decisive și 20 de turnovers. Urmează meciul de la Sibiu pe care îl vom trata cu seriozitate, chiar dacă nu mai avem practic nicio șansă să schimbăm ceva în clasament, după care Cupa României, primul trofeu pe care îl vom disputa în acest sezon.”

„Silva” a explicat de ce nu a jucat Tony Easley:  

„Chiar la încălzire a primit telefon că soția lui trebuie să nască. Sunt evenimente în viața oamenilor mult mai importante decât un meci de baschet. L-am lăsat să plece, oricum nu putea fi cu gândul la meci. Am reușit să facem rost de o mașină și i-am dat voie să plece spre casă.”

Întrebat despre playoff, antrenorul a spus: 

„Ce îmi doresc este să fim sănătoși, să avem la dispoziție toți jucătorii pe care îi avem în lot. Aici mă refer la Aleksandr Rasic, jucător care va lipsi cel mai probabil și cu Sibiul. Cât despre ceilalți jucători, nu am speranțe să revină în acest sezon. Vom juca fără ei dar cred eu că avem arme să ne batem cu orice echipă din campionatul ăsta. Însă, repet, o vom lua pas cu pas, mai întâi meciul cu Sibiul, apoi Cupa României și după aia play-off.”

Cât despre faptul că Nandor Kuti a făcut foarte repede 3 faulturi, Silvășan a spus: 

„Andrei Mureșan s-a achitat foarte bine de sarcini. S-a apărat foarte bine și cred că am fost în plus cu el pe teren. A făcut niște acțiuni foarte bune, dar din păcate și el s-a accidentat. Aș fi vrut să îl bag și în repriza a doua, dar nu am mai putut. La pauză au fost doar 2 puncte diferență. Nu cred că dacă ar fi jucat Kuti erau 10-15 puncte.”

U-BT Cluj a ajuns la 16-7 după înfrângerea din Oradea și ratează orice șansă să mai prindă primul loc la sfârșitul sezonului regulat.

*foto: 

14 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ce cupe europene?
    ?

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    • Eduard Popa:

      :)))
      Incepuse meciul de Euroliga cand scoteam declaratia venita de la colegi. :))) e vorba de „playoff”. Am corectat. Multumesc.

      cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    Raspunde
  • euroman :

    Sanse
    Daca sb pierde la craiova meciul sb-cj e decisiv pt locul 1.
    Cj tre sa bata la cel putin9 pct si e pe locul1. Orice alte rezultate lasa sb pe primul loc- daca sb bate la craiova e gata :sb locul 1

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea north.finder :

    Rusine Silvasan
    Daca nu pierdeai astazi, in mod sigur nu ar mai fi fost un "meci fara istoric". Nu ai demnitate nici cand castigi nici cand pierzi, esti zero ca si caracter.

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    • CSM CSU Oradea cikosh:

      Rusine
      Azi sa vazut ceva greu de crezut ca se poate intampla intr-o sala de baschet. Marele antrnor silvasan ia spus arbitrului : "dute'n p.... mea"!! Nu vad nici un alt antrenor din liga noastra sa faca asa ceva.

      cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      Si mai multa rusine
      Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in permanenta cei staff-ul Clujului erau in preajma arbitrilor, la intimidare.

      cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu S C :

    staff
    nu-i mai pot vedea pe men in black astia calare pe arbitrii non stop!!! imposibil asa ceva!

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea age-of-mythology :

    hounds
    Pana si Bobo Pintea (probabil cel mai ok din tot stafful Clujului) l-a bruscat (fizic!!) pe arbitru, mai exact pe Sorin Drugau... s-a vazut la TV. Si nu a fost sanctionat, cu toate ca nu au voie doi oficiali sa stea in picioare si sa argumenteze cu arbitrul, fara sa mai punem altele la socoteala.

    cu 5 ani în urmă (29.03.2019)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      corect
      Oradea a pierdut o semifinala cu asehotzii pt ca un jucator (Pesic parca) s-a ridicat de pe banca de bucurie si ciulitoru ciulin a fluierat tehnic....prima si ultima data in istoria baschetului romanesc.....ca sa nu amintim miza! dar asehotzii erau asehotzii si, recent, un prieten mi-a povestit cum livrau plicuri arbitrilor....chiar daca jucau cu ultimele clasate....ce-i sigur, e sigur :))

      cu 5 ani în urmă (30.03.2019)
    • CSM CSU Oradea age-of-mythology:

      cazul pesic
      De fapt Pesic s-a ridicat in picioare atunci pt ca, daca nu ma insel, se daduse acel fault absolut inexistent la Will Franklin. Doar ca toata lumea era in picioare pe ambele din ambele loturi. Ma rog, Iacobescu era cel mai in picioare.... Iar "faultul" lui Will a fost de fapt un steal ALL BALL plus ca acelasi Ciulin din pozitia in care era nu avea cum sa vada faultul, nu era el arbitrul care sa fluiere zona aia, dar el se baga peste colegii lui. In fine..

      cu 5 ani în urmă (30.03.2019)
    • CSM CSU Oradea age-of-mythology:

      *
      fara pe ambele*, scz

      cu 5 ani în urmă (30.03.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    asa se intampla
    ....cand ajungi antrenor la echipa, fara sa stii ce inseamna antrenoratul!!! Macar o echipa de juniori daca ar fi antrenat in viata lui, poate avea o sansa minima macar sa ajunga antrenor....la batranete silvasanul!

    cu 5 ani în urmă (30.03.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Lehamite
    As fi dorit ca, mr Silvasan să explice la conferința de presă ce a fost cu acel ,,du-te-n...mea'' adresat unuia dintre arbitri. Domnu? Suntem sportivi sau suntem golani?

    cu 5 ani în urmă (30.03.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Meci fara miza,dar o victorie buna pentru Csm.Dezamagitor marea petarda de antrenor Silvasan,să înjuri în asa hal,un meci fără miza nu întaleg.Nu mai zic Pintea si Cuic,da le place sa ia tehnice pe la Oradea se pare.Dykes cu o ieșire de circar,fără nici un motiv.Să nu se plătească niște polițe prin cupa.Is curios dacă U nu ia un trofeu,circaru de Silvășan pleacă oare?

    cu 5 ani în urmă (30.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!