Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: ”Alhaji este un jucător experimentat, un învingător”

Valentin Todea

Valentin Todea
21.02.2019

U-Banca Transilvania a perfect astăzi transferul lui Alhaji Mohammed, fundașul în vârstă de 37 de ani care a mai evoluat în Liga Națională pentru Asesoft Ploiești și BC Mureș Târgu Mureș. Referitor la această achiziție, antrenorul celor de la U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan, a declarat următoarele pentru site-ul oficial al echipei:

"Am hotărât să mai aducem încă un jucător de poziție 2 în principal, însă poate să joace și pe pozițiile 1 și 3. Motivul pentru care am făcut acest transfer este pentru a fi asigurați în aceste trei luni rămase din sezon în situația nefericită în care intervin alte accidentări. După cum se știe, în cazul lui Marinov nu avem încă un răspuns dacă va mai juca sau nu, iar perioada de transferuri se încheie pe data de 28 februarie. Alhaji este un jucător experimentat, un învingător. Chiar dacă are 37 de ani din punct de vedere fizic este bine și este dornic să mai câștige încă un titlu în România. Îi urăm bun venit și sper să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor."

*Foto: Flaviu Buboi/sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca walkienumaiu :

    Ciorba reincalzita
    Tare transfer: Ca si cum te-ai combina cu tipa aia cool din liceu, dar pe la 30 de ani dupa ce a fost cu jumatate din oras.....

    cu 5 ani în urmă (21.02.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj:

      @walkienumaiu
      Parca am mai auzit-o pe asta ... cu Dykes ?!

      cu 5 ani în urmă (22.02.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    transferul tau
    transferul tau , oriunde , ar fii fost cel mai ok pt echipa...

    cu 5 ani în urmă (21.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!