Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am găsit soluții, chiar dacă am pierdut 21 de mingi”

Eduard Popa

Eduard Popa
09.05.2018

mihai silvasan phoenix u bt cluj

Campioana en-titre, U-BT Cluj-Napoca, a trecut în trei partide de Phoenix Galați, în prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Dacă în primele două partide clujenii s-au impus clar, în meciul trei campioana en-titre a avut ceva emoții în fața ambițioasei echipei a gălățenilor. Scorul final a fost 71-67.

La finalul partidei, antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan, a fost de acord că jocul nu a fost unul prea bun, dar s-a arătat mulțumit de calificare:

”Este important că am găsit soluții să câștigăm acest meci, chiar dacă nu a fost unul foarte bun, chiar dacă am pierdut 21 de mingi... Sunt bucuros de victorie și de calificare, sunt mulțumit de faptul că băieții au luptat până la capăt. Am întâlnit o echipă a Galațiului mult mai motivată și cu o intensitate în joc superioară meciurilor de la Cluj. Este bine că am învins, sunt mulțumit că nu am mai permis adversarului multe recuperări ofensive, mergem mai departe și așteptăm să vedem cu cine vom juca în semifinale!”, a spus „Silva”, pentru site-ul oficial al clubului.

În semifinale U-BT Cluj va întâlni câștigătoarea seriei dintre CSM Steaua și BC SCM Timișoara. După două partide, scorul în această serie este egal, 1-1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!