Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am jucat slab din punct de vedere ofensiv”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.05.2018

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a ratat aseară șansa de a termina semifinala cu CSM Steaua EximBank București în minimum de meciuri, fiind învinsă în deplasare de roș-albaștri cu 79-71. 

La finalul confruntării, antrenorul Clujului, Mihai Silvășan, a vorbit în câteva cuvinte despre aspectele care au adus echipei sale primul eșec din play-off. 

„A fost un meci greu așa cum ne-am așteptat, îi felicit pe steliști pentru victorie. Noi am jucat slab din punct de vedere ofensiv, nu am dat drumul la joc, nu am avut cursivitate, am avut procentaje proaste la aruncări. Mergem mai departe, va fi o serie lungă, complicată, însă eu sunt sigur că duminică băieții vor da totul pentru a câștiga”, a punctat tehnicianul, conform u-bt.ro. 

Astfel, după 3 meciuri jucate din această serie semifinală, campioana en-titre conduce cu 2-1 la general pe vicecampioana en-titre, iar următorul joc este programat duminică, 27 mai, cu începere de la ora 18:00, tot la București. O victorie a oaspeților ardeleni ar însemna calificarea acestora în finală, în timp ce un succes al steliștilor ar trimite seria în decisivul de la Cluj-Napoca din data de 30 mai. 

*Foto: Nagy Melinda @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!