Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: "Cred că meciul patru a fost cel mai intens care l-am trăit la Sala Sporturilor"

Claudia Trușcă, Paul Olar

Claudia Trușcă, Paul Olar
07.05.2014

Mihai Silvășan anticipează un duel de foc miercuri seara, cu începere de la ora 18:30. "U"-BT Mobitelco înfruntă pe CSU Sibiu în decisivul seriei pe care cele două rivale o dispută, iar internaționalul român speră la un rezultat pozitiv, accentuând totodată importanța factorului psihic.

"Trebuie să mergem acolo să ne luptăm, să fim pregătiți din punct de vedere mental, asta cred eu că e cel mai important într-un meci decisiv și să ne așteptăm la un public care va fi extraordinar, la o sală arhiplină. Ne așteptăm la o echipă a Sibiului foarte motivată, însă eu cred că suntem jucători destul de experimentați ca să facem față la acest lucru și avem șansele noastre de a câștiga. Toate cele 4 meciuri au fost la fel, trăite de la agonie la extaz, primul meci în prelungiri, al doilea meci au câștigat ei după ce am avut noi și 15 puncte, al 3-lea meci la fel, aici la Cluj și al 4-lea știe toată lumea cum a fost. Cred că cel mai intens meci pe care l-am trăit în Sala Sporturilor, și joc de 12 ani jumătate aici. Un baschet frumos, mai ales pentru public, sper eu să continue așa seria, să fie un meci 5 la fel de frumos, însă noi să ieșim cu capul sus după meci, învingători. Presiune a fost și în primul meci, sala arhiplină, publicul a fost foarte numeros, nu cred că poate fi ceva cu mult diferit față de meciul 1 sau meciul 2, știm la ce să ne așteptăm, știm cum sunt fanii din Sibiu, repet, trebuie să fim tari din punct de vedere mental ca să reușim să învingem." A declarat baschetbalistul, conform Televiziunii Române.

Silvășan a identificat ingredientele necesare unui triumf în Sala "Transilvania".

"Trebuie să fim mai atenți la recuperările lor ofensive, cred că trebuie să îi dominăm la recuperări dacă vrem să câștigăm, trebuie să avem grijă de minge mai mult, să nu pierdem foarte multe mingi, mai ales într-un meci decisiv, unde contează orice greșeală și dacă vom reuși să respectăm aceste lucruri avem șanse mari să ieșim învingători." A spus sportivul pentru sursa amintită anterior.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Numa sa joci si tu baschet, in loc sa ii spui lui Bobo ca nu joaca echipa nimic si ca nu iti spune schema....nu stiu ce schema iti putea indica cand o zis clar ca trebuie sa te aperi om la om. O iesire de neam prost cum nu ma asteptam si nu am mai vazut. Daca era un meci in care ai fi dat 30 de pct si echipa era condusa la 40 din cauza ca joaca 1 contra 5 mai intelegeam, dar sa faci circul ala la un time-out cand sunt doar 12 pct si mai ales din postura de capitan...Noroc ca era Bobo antrenor, ca de era altul probabil ca mai jucai la Craciun

    cu 9 ani în urmă (07.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      bine punctat
      Prea mult merge mai nou dupe motto-ul "it's everyone else's fault but mine"... Cate-odata n-ar fi rau sa mai faca si popa ceea ce predica, nu numai sa pretinda de la altii ;)

      cu 9 ani în urmă (07.05.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!