Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: ”Din păcate, nu putem lega o serie de 3-4 meciuri bune consecutive. Asta este o problema care chiar mă îngrijorează, însă nu avem ce face, mergem mai departe.”

Mara Mihăilescu, Valentin Todea

Mara Mihăilescu, Valentin Todea
13.04.2018

Clujenii au fost învinși în duelul de pe teren propriu contra celor de la Steaua CSM Eximbank București la o diferența de 5 puncte, scor 99-94.Antrenorul acestora, Mihai Silvășan a vorbit după meci despre înfrângerea echipei sale:

“Două reprize total opuse, iar în prima nu ne-am ridicat deloc la nivelul acestui joc. Am luat 53 de puncte în 2 sferturi, enorm de mult pentru o echipă cu pretenții ca a noastră. Ei au venit aici fixați să câștige și și-au făcut treaba. Am reușit să revenim, ne-am luptat bine în repriza a doua, însă cu o echipă valoroasă este greu să câștigi când ai minus 20 de puncte la pauză.

Un meci frumos, zic eu, pentru public, cu de toate. Din păcate, nu putem lega o serie de 3-4 meciuri bune consecutive. Asta este o problemă care chiar mă îngrijorează, însă nu avem ce face,mergem mai departe. Avem câteva zile să pregătim meciul de la Timișoara, iar acum trebuie să ne gândim la acesta. Bineînțeles că vom analiză și ce s-a întâmplat în acest meci, mai ales prima repriză, de ce am intrat așa cum am intrat pe teren, și vom caută soluțiile cele mai bune.”

Întrebat dacă i s-a părut că în unele momente jucătorilor săi le-a fost teamă să arunce de la mare distanță, acesta a declarat:

“Nu cred. Cui să-i fie teamă? Și noi cred că am aruncat destule de 3 puncte, uitați-va la statistici. Avem peste 27-28 aruncări de la mare distanță. Foarte mult. Am aruncat, am încercat să luăm deciziile cele mai bune: când era de pătruns, am pătruns, când era de aruncat, am aruncat. Însă, vă dați seama, nu ne iese tot timpul.”

Referitor la opinia lui despre care ar fi explicația acelei prime reprize cu o diferența atât de mare, mai ales în apărare, a echipei sale, acesta a răspuns:

“Nu știu. Tu ce crezi că s-a întâmplat? Voi vedea care a fost problema. Este evident că, primind 53 de puncte, apărarea a scârțâit. Acum urmează să vedem de ce a scârțâit: dacă din motive tactice, din motive de intensitate sau de concentare. Rămâne de văzut.”

*Foto: Valentin Todea

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121 :

    cj
    Si care ii explicatia ca joci cu un jucator care nu stie arunca de la libere in locul lui Kromah?

    cu 6 ani în urmă (13.04.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Cred că
    mai degrabă nu putem lega 3-4 noroace la rînd. Că jocuri cîștigate puteai lega DACĂ: observai că Lapornik joacă extrem de haotic, observai că Watson vrea prea mult și pe final a uitat să de-a pase în afară de faptul că azi nu i-a intrat, observai că Kuti e ieșit din formă iar Calinicenco s-a apărat foarte bine, cît a jucat( puțin ), observai că într-o anumită formulă de joc ( a lui U ), steliștii se duc la 20 de puncte, îți aminteai că în jocul cu Oradea, Ziegler a adus o viteză superioară în joc. In rest ai condus excelent echipa spre înfrângere. Meciurile se pierd chiar și în sfertul 1 cînd încasezi peste 30 de puncte sau atunci cînd conduci echipa ca la juniori. Să fim serioși Steaua a jucat parcă la mișto și dacă pierdea era numai din cauză de Vineri 13 !

    cu 6 ani în urmă (14.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      bai nea titi
      Esti mare maestru
      Te asteptam pe banca..in parc sa mai povestim baschet 😜

      cu 6 ani în urmă (14.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      bine băi
      se vede că ai făcut școala la BĂI ( la Amara ), eventual la comasați și fără frecvență ! Totuși băi, dacă ai opinii spunele băi, dacă poți băi civilizat băi, gen, dude, gagiule etc. ( etc. înseamnă și altele ). Asta e băi părerea mea de neavizat în baschet, băi telectualule care ești băi telectual ( e drept , după cum și recunoști ) de parcul feroviarilor !

      cu 6 ani în urmă (14.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      cata scoala am eu
      Mai probabil n ai tu ani...
      Stai chill

      cu 6 ani în urmă (15.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      revenind la lucruri relevante
      De a se scrie fara cratima - cati ani de scoala ai, "domnule" Titi? Nu ca m ar interesa, tu ai adus mizeria asta in discutie.
      Ce baza ai pt afirmatia ca Lapornik joaca haotic?
      Watson joaca ceea ce este pus si stie sa joace, isi asuma responsabilitati cand altii nu o fac. Cateodata ii iese, cateodata nu.
      Kuti clar nu are ce cauta atatea minute in teren. Sg pct la care ne intelegem.
      Ziegler nu e un jucator profesionist de baschet.
      Steaua a prins un meci excelent, nu va mai prinde multe din astea. Misto ul ala interpretat de tine e de fapt relaxarea constructiva care le a permis sa joace asa liber si eficient.
      That being said, consider ca mi am alocat destul timp.

      cu 6 ani în urmă (15.04.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!