Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: ”Este o echipă incomodă”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
09.02.2019

Partida dintre U-BT Cluj Napoca și CSM CSU Oradea se joacă duminică, 10 februarie, începând cu ora 18 în BT Arena. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.

Prezent la conferința de presă premergătoare partidei contra campioanei en-titre, Mihai Silvășan a declarat că, „Oradea are mentalitate de învingători, este o echipă incomodă și va veni aici ca să dea totul ca să câştige. Noi ne dorim să câştigăm, mai ales după înfrângerea de la Timişoara care nu ne-a căzut deloc bine. Este al treilea meci pe care îl pierdem în deplasare la ultima posesie şi sper să învăţăm din chestiile astea şi atunci când va conta cu adevărat, să nu se mai repete. Aşteptăm lumea la sală într-un număr cât mai mare, sperăm să ne împingă spre victorie. Kuti și Marinov vor lipsi și la meciul cu Oradea, dar noi, indiferent de problemele din lot, o să găsim soluţii să câştigăm meciul.”

În ceea ce privește pauza competițională, tehnicianul clujenilor a adăugat că, „pentru noi e chiar binevenită pauza şi din punct de vedere al accidentărilor şi al oboselii. Jucătorii vor avea câteva zile libere şi apoi putem strânge rândurile şi să ne pregătim pentru finalul campionatului”

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 54 de ori, iar U-BT Cluj Napoca are un avantaj considerabil la scorul întâlnirilor directe, 38-16.

 

*foto: Manases Sandor

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Bla, bla, bla,
    ca deobicei . Se intalnesc doua formatii in criza de efectiv . Noi platim prostiei/ lipsei de proseionalism a duetului Silva-Cristescu in ce priveste asigurarea unui inlocuitor pt Kuti, dar si pt zgarcenia de a nu aduce un al saptelea strain . Cum insa si Oradea are probleme de efectiv, e un meci de 50%-50%, noi avand avantajul terenului dar si dezavantajul bancii tehnice .

    cu 5 ani în urmă (08.02.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    Eu altceva nu înțeleg... Cum adică e o echipă incomodă, adică precum o saltea veche, din care ies arcurile? Am nevoie de mai multe informații...

    cu 5 ani în urmă (08.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!