Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Eu sunt bucuros de faptul că ne-am luptat, am stat în meci și ne-am dorit victoria”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.03.2018

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a pierdut primul meci din actualul sezon competițional jucat în fața celor de la CSM CSU Oradea, după victoriile din turul campionatului, respectiv din finala Cupei României. Băieții lui Mihai Silvășan au cedat în Arena „Antonio Alexe” la 7 puncte diferență, scor final 83-90. 

Antrenorul campioanei en-titre a vorbit la finalul jocului de la Oradea despre înfrângerea echipei sale, respectiv despre ce urmează în viitorul apropiat pentru elevii săi. 

Felicit echipa din Oradea pentru victorie, a fost un meci de mare luptă! Eu sunt bucuros de faptul că ne-am luptat, am stat în meci și ne-am dorit victoria, asta se vede din numărul mare de recuperări obținute. Din păcate, de data aceasta nu am reușit să o obținem, vom vedea ce am greșit la analiza video pe care urmează să o facem. Mergem mai departe, căci avem în față un meci foarte important cu Donar Groningen și ne dorim victoria”, a subliniat Silvășan, conform u-bt.ro. 

Odată cu acest eșec suferit în fieful rivalei din Oradea, U-BT Cluj riscă să piardă prima poziție din clasament în detrimentul rivalei din Sibiu, care cu o victorie în fața celor de la Phoenix Galați trece pe primul loc în clasament. 

Echipa pregătită de Mihai Silvășan, Dorin Pintea și Branko Cuic se va deplasa acum în Olanda pentru manșa tur din optimile FIBA Europe Cup cu Donar Groningen. Meciul este programat marți, 6 martie, cu începere de la ora 20:00, fiind transmis în direct de DigiSport 4. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!