Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur că am fost mai tari pe final și că rezultatul a fost de partea noastră”

Valentin Todea

Valentin Todea
22.05.2018

U-Banca Transilvania s-a impus luni seară, scor 85-75, împotriva celor de la Steaua București, în meciul al doi al semifinalei Ligii Naționale. După această confruntare, antrenorul Clujului, Mihai Silvășan, a oferit declarații jurnaliștilor:

Ne așteptam să vină foarte motivați, la 1-1 altfel priveau seria, la 2-0 o văd în alt mod, însă nu este absolut nimic pierdut pentru ei sau câștigat pentru noi. S-au mai văzut situații în care să se revină de la 2-0. Chiar le spuneam băieților că următorul meci, primul de la Steaua, devine cel mai important meci al sezonului pentru noi în acest moment. În această semifinală, fiecare meci e cel mai important. La fel va fi și în finală dacă va fi să o jucăm.

Mult a fost, puțin a mai rămas, și trebuie să fim foarte concentrați, pentru că nu e momentul să ne relaxăm, să ne odihnim, trebuie să dăm fiecare ce avem mai bun din noi, să lăsăm fiecare picătură de energie pe care o mai avem pe teren. Astăzi s-a văzut că oaspeții au venit foarte agresivi în prima parte a meciului, au avut o apărare foarte sus în care au pus mare presiune pe conducătorii noștri de joc. Am avut ceva probleme, însă după pauză am înțeles că trebuie să jucăm și noi mai fizic, să jucăm un baschet fundamental mai de calitate, să ne demarcăm mai bine, să protejăm mingea mai bine și să evităm situații în care ne iau practic mingea din mână. Mă bucur că am fost mai tari pe final și că rezultatul a fost de partea noastră.

Sunt meciuri de semifinală cu o echipă foarte, foarte bună, nici nu ne așteptam să avem 30-0 din primele cinci minute și să defilăm, nu este cazul. Mă bucur că am început cu dreptul această serie și că avem 2-0 după meciurile de acasă.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!