Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur pentru acest prim pas înainte, dar este doar atât, un mic pas înainte”

Paul Olar

Paul Olar
27.08.2016

U-Banca Transilvania continuă parcursul bun din jocurile de pregătire. Gruparea ardeleană a încheiat vineri la egalitate partida cu Partizan Belgrad. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 73-73, fără a se disputa prelungiri.

La final, Mihai Silvășan a descris confruntarea drept una intensă, lăudând calitatea sârbilor.

”A fost un meci foarte intens, cu o echipă foarte, foarte bună, care este în grupele Champions League. Mă bucur că băieții au luptat, s-a văzut că și-au dorit victoria, nu au cedat niciun moment, chiar când eram la minus cinci puncte în ultimele trei-patru minute. Despre asta vorbim tot timpul, să ne menținem concentrarea, și când ne este greu, și când ne este bine, să nu cedăm niciodată. Mă bucur pentru acest prim pas înainte, dar este doar atât, un mic pas înainte, urmează mult mai multă muncă, urmează alte meciuri iar când vor veni cele oficiale sper să avem o echipă destul de închegată”, a precizat antrenorul, conform u-bt.ro.

În următorul meci de verificare, U-BT va da piept cu echipa KK Mega Leks. Duelul are loc duminică.

*Foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!