Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Mergem la Tîrgu Mureș doar cu gândul la victorie”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
06.12.2013

Jucătorul clujean Mihai Silvășan a apreciat valoarea echipei mureșene și s-a arătat optimist în privința șanselor de câștig ale echipei sale la meciul de la Tîrgu Mureș:

"Mureșul este o echipă cu care noi ne luptăm direct pentru un loc cât mai bun in clasament, este finalista de anul trecut, au făcut ceva schimbări in lotul de jucători însă, ca și valoare individuală, sunt, cred eu, mai buni decât anul trecut. Au un mic avantaj față de noi, joacă pe teren propriu, însă noi am pregătit bine meciul și mergem acolo doar cu gândul la victorie. Ar fi extraordinar să câștigăm ultimele două meciuri din acest an, am intra cu moral foarte bun în vacanța de iarnă și am privi din alt unghi returul campionatului, însă vom vedea ce se va întâmpla".

Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 20:00 și va fi transmis în direct pe DigiSport 3.

Sursa: u-mobitelco.ro

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!