Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Ne dorim primul loc la începerea play-off-ului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.03.2018

Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, a prefațat pe scurt meciul pe care echipa sa îl va disputa în acest weekend împotriva celor de la Phoenix Galați. Disputa este programată sâmbătă cu începere de la ora 17:00, fiind transmisă în direct de FRB TV. 

Sala celor de Phoenix este ocupată în acest weekend și astfel confruntarea cu campioana se va disputa la București în Arena de Baschet. Silvă a vorbit și despre acest aspect și cum poate influența rezultatul final al partidei. 

„Galațiul este o echipă bună, în special în jocurile de acasă. Este surprinzătoare victoria lor de la Timișoara. Vom juca cu ei într-o locație nouă pentru ei, noi am mai jucat un meci în Arena de Baschet, însă pentru ei este primul în acest sezon. Evident că ne mergem la București să câștigăm, ne dorim primul loc la începerea play-off-ului, iar pentru asta fiecare meci contează, fiecare antrenament este important”, a concluzionat tehnicianul ardelean, citat de site-ul oficial al clubului. 

U-BT ocupă locul 3 în acest moment în clasamentul LNBM cu 15 victorii și 4 înfrângeri, însă cu un meci mai puțin disputat, restanța cu Steaua, meci programat în data de 20 martie la Cluj-Napoca în „Horia Demian”. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!