Stiri

Mihai Silvășan: „Ne vom concentra pe campionat și Cupa României"

Paul Olar

Paul Olar
19.01.2017

U-Banca Transilvania a cedat confruntarea cu Pau-Lacq-Orthez și nu mai are nicio șansă să ajungă în TOP 16 din FIBA Europe Cup. La finalul partidei încheiate la scorul de 103-83, Mihai Silvășan a explicat înfrângerea, spunând că defensiva a fost un factor slab pentru băieții săi.

”În primul rând, vreau să felicit echipa din Pau pentru jocul excelent din această seară. Au un sezon foarte bun, atât în campionat, cât și în Europa și le doresc succes în continuare. Din păcare, noi pierdem orice șansă de a ne califica în faza următoare și, de acum, ne vom concentra pe campionatul și Cupa României, principalele noastre obiective în acest sezon. În această seară, nu am jucat ce trebuia în defensivă, am permis în prima jumătate a jocului multe aruncări deschise, puncte ușoare, gazdele avut tranziție ofensivă fără să fie stopați de noi și acesta a fost rezultatul. Atacul a mers destul de bine, însă defensiva nu”.

După eșecul din FIBA Europe Cup, U-BT revine în campionat, acolo unde se va duela cu BCM Olimpic Baia Mare.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!