Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nimeni nu poate să ne învingă fără să dea 150%”

Eduard Popa

Eduard Popa
04.02.2019

mihai silvasan timisoara u bt cluj

U-BT Cluj-Napoca a suferit a doua înfrângere în trei meciuri în Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 78-80 pe terenul celor de la SCM Timișoara.

U-BT Cluj nu s-a putut baza în acest meci pe Stanimir Marinov și Nandor Kuti, accidentați. Cu toate acestea, trupa lui Mihai Silvășan a fost aproape să remonteze un deficit destul de mare și să fure victoria pe terenul bănățenilor. La finalul partidei, „Silva” nu a stat de vorbă cu presa. În schimb, a oferit o declarație pentru site-ul oficial al clubului:

"Sunt dezamăgit că am pierdut meciul, al treilea meci în deplasare pe care îl pierdem la ultima aruncare. Pe de alta parte sunt optimist și țin să-mi felicit jucătorii pentru că au arătat caracter, s-au luptat până la capăt și au crezut în victorie și când eram la -15 pct. Echipa are caracter și am demonstrat că nimeni nu poate să ne învingă fără să dea 150%, indiferent de ce probleme avem."

După acest meci, U-BT Cluj rămâne pe locul secund în clasamentul Grupei Roșii, cu 12 victorii și 5 înfrângeri. Clujenii vor întâlni etapa viitoare campioana CSM CSU Oradea, pe teren propriu.

*Foto: Valentin Todea

8 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    intrebarea este
    daca vom fi si noi capabili sa dam acest 150%, daca nu in sezonul regulat macar atunci cand e vital, in playoff...calitate in lot este, spirit de haita, nu prea...

    cu 5 ani în urmă (04.02.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Oare?
    O fi dat Timișoara 150%, dar Clujul nu a trecut de 75%...

    cu 5 ani în urmă (04.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      avand in vedere ca am jucat in
      in 7 jucatori mai de doamne ajuta cred ca am stat destul de bine cu TM, echipa pe val si carora le-a intrat de 3 12/24 fata de noi 8/27. Fara VM, fara Marinov si fara Kuti in defense.
      Nu stiu de ce am impresia ca VM va reveni in playoff. Parca prea relaxati stau ai nostri. Sau pregatesc un transfer amu in pauza?

      cu 5 ani în urmă (04.02.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Silva,
    mai bine ai tacea, cu tine nu jucam nici 50% din potential ! Apoi acum s-a vazut ce am mai scris la inceput de sezon alaturi de alti colegi, si anume lipsa unui inlocuitor pt Kuti, care si el are evolutii oscilante, din pacate mai multe slabute si din ce in ce mai rar bune . Asta este, avem cel mai puternic sponsor, avem cea mai barosana sala, si in loc sa avem o echipa pe masura, avem una modesta, ca sa ma exprim elegant !

    cu 5 ani în urmă (04.02.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Limba asta de lemn
    ma doboara. As prefera mai putin caracter si mai multa concentrare deoarece nu stim sa gestionam ultimul minut si mai ales ULTIMA POSESIE! Am pierdut nenumarate jocuri la aceasta pacatoasa de posesie si culmea cind o aveau adversarii fructificau in schimb U ( in toata istoria eschipei ) nu stiu daca are 10% meciuri cistigate in acest mod. O sa trec la exceptii finala de Cupa de acum doua editii si supercupa cu Oradea (2016). ATENTIE ambele cistigate pe mina lui RASIC care ieri din pacate nu a functionat.

    cu 5 ani în urmă (04.02.2019) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    jucătorii tineri
    Am scris acum mai bine de un an: „În ceea ce il privește pe Gray nu am înțeles ce se dorea cu folosirea lui excesivă în loc să le dai minute jucătorilor tineri care ar fi fost cel puțin la fel de utili și ar fi crescut. Ce se întâmpla dacă Kuti ar fi devenit indisponibil?”. Din păcate, în perioada care a urmat, nici Vida, nici Teir, nu au primit minute. Fără jocuri cum să te integrezi în mecanismul echipei. Din punctul meu de vedere amândoi sunt jucători decenți care însă nu au primit nicio șansă să acumuleze experiență. Cum să înveți să te aperi dacă nu ești pus în fața unor probleme pe care le ridică un meci oficial. Una este jocul de antrenament, alta este o partidă oficială. Priviți tinerii care au plecat de la noi și care au prestații decente, fiind lăsați să joace. Uite Roli, care are totuși o experiență, cum a primit minute de nevoie, cum a reintrat în formă. Din păcate pe Muri nu îl ajută fizicul și nu are suficientă viteză și îndemânare să compenseze acest neajuns.
    În ceea ce privește ultima posesie, nu ar trebui să ajungem în această situație, ținând cont de lot. Să zicem că în partida cu Timișoara au lipsit 3 titulari...
    Sincer și mie îmi place mai mult Dorsey decât Marinov, este mai înclinat către un joc combinativ.
    În ceea ce privește poziția 4, este clar că suferim. Dacă Roli confirmă evoluția din acest meci și reintră și Vlad va fi OK. În caz contrar, suntem obligați să luăm un jucător bun pe această poziție, Andrei fiind total ieșit din formă. Apropo, până acum vreo patru meciuri Andrei avea mult mai multe minute decât Roli.
    În ceea ce privește jocul combinativ și de apărare există sclipiri. Din păcate nu țin pe toată durata partidei și nici unele decizii de pe bancă nu sunt întotdeauna binevenite. Eu ce să fac ca un suporter ce sunt, sper în continuare! Haide „U” și de mere și de nu!

    cu 5 ani în urmă (04.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      bravo stef
      mai gasesc pe aici si comentarii constructive, nu numai hatereala :)

      cu 5 ani în urmă (04.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      subscriu
      Astfel de comentarii astept si eu. Sunt convins ca Silva are dusmani care nu rateaza ocazia sa-l discrediteze. Cand castiga, lipsesc comentariile la multe articole. Este uman sa mai si gresesti. Nu intodeauna planul de pe banca se poate pune in practica pe teren. Cine iubeste echipa asta o face neconditionat. Suporteri de rezultat sunt peste tot.

      cu 5 ani în urmă (04.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!