Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Noi am reușit să recuperăm și să fim cu mintea mai limpede în atac”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
23.10.2016

 

U-BT a reușit să întoarcă scorul și s-a impus în cele din urmă în partida cu BC CSU Sibiu, scor final 87-84. Antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de modul în care jucătorii săi au revenit pe finalul partidei, după ce au fost conduși aproape 36 de minute.  

„Un meci foarte frumos, de urmărit, îmi pare rău că nu a fost televizat. Un meci spectaculos, un meci cu răsturnări de situație, un meci care s-a decis pe final. Mă bucur că băieții mei au arătat caracter și au stat în meci chiar dacă la un moment dat, în sfertul al treilea, echipa din Sibiu s-a dus și la 9 puncte diferență. Sunt foarte fericit pentru victorie. Ne-au condus tot meciul, însă le-am spus tot timpul, trebuie să stăm mental puternici, trebuie să stăm în meci, nu o să mai bage așa bine de afară cum au făcut-o, și așa s-a și întâmplat. Noi am reușit să recuperăm și să fim cu mintea mai limpede în atac”, a declarat Mihai Silvășan. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!