Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu a contat foarte mult această relaxare prematură, însă în meciurile mai importante poate să conteze”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.11.2017

U-BT Cluj a obținut o nouă victorie în campionat, de această dată victimă fiind Politehnica Iași, echipă care a cedat în Polivalenta din Cluj-Napoca la 29 de puncte diferență. Cu toate acestea, tehnicianul Mihai Silvășan a taxat relaxarea elevilor săi, care, înaintea sfertului 4 aveau un avantaj de doar 8 puncte în fața unei echipe care nu a obținut niciun succes în acest sezon. 

Nu a fost o victorie chiar așa de ușoară, am avut 15 puncte la pauză și după aceea ne-am relaxat, nu am avut concentrarea pe care trebuia să o avem, am ratat în niște situații chiar incredibil de ușoare. Bineînțeles, în meciul de astăzi nu a contat foarte mult această relaxare prematură, însă în meciurile mai importante poate să conteze. Mă bucur că am reușit victoria și că am putut să împart minutele la mai mulți jucători și că nu avem accidentări, ne-am făcut datoria și am învins. Mergem mai departe, mai avem un meci până la pauză, cel cu georgienii și ne dorim să îl câștigăm, să ne asigurăm calificarea. Kuti a simțit ceva înțepătură în călcâi și nu a dorit să riște, vom investiga să vedem ce se întâmplă”, a concluzionat Silvă, citat de site-ul oficial al clubului transilvănean. 

Pentru U-BT Cluj urmează partida cu Dinamo Tbilisi din grupele FIBA Europe Cup, meci programat miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 19:00. Ulterior, echipa va intra în pauza venită cu ocazia partidelor din preliminariile FIBA World Cup ale naționalelor. Imediat după aceasta pauză, elevii lui Mihai Silvășan vor avea parte de 2 meciuri extrem de dificile și de importante, cu CSM CSU Oradea pe 2 decembrie, respectiv cu Lukoil Academic Sofia pe data de 6 decembrie. 

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!