Stiri

Mihai Silvășan: „Nu a fost un meci grozav din punct de vedere ofensiv, însă în apărare ne-am bătut ca nebunii”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.01.2018

Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania, s-a declarat cu adevărat mulțumit de victoria echipei sale de azi din Cipru, scor 71-67 cu Keravnos, ținând în mod repetat să-și felicite jucătorii pentru atitudine, caracter și desigur, rezultatul obținut. 

„O victorie pe cinste pentru noi. O luptă intensă, trebuie să îmi felicit jucătorii, au arătat cu adevărat caracter astăzi. Fără pivotul titular, accidentat în urmă cu două antrenamente, a trebuit să improvizăm, dar cei șapte jucători care au intrat pe teren au arătat caracter și au luptat până la final, indiferent ce poziție au trebuit să joace, indiferent de ce situație era în teren. Le-am spus băieților că singurul lucru pe care îl pot controla este intensitatea luptei lor și asta au făcut, au luptat și am câștigat, sunt cu adevărat mândru de ei. A fost o luptă pe cinste, nu a fost un meci grozav din punct de vedere ofensiv, însă în apărare ne-am bătut ca nebunii, a fost o încleștare frumoasă a două echipe bune, în opinia mea. Aveam nevoie de victoria aceasta pentru a ne păstra șansele de calificare și sunt foarte bucuros că am reușit să o obținem”, a declarat Silvășan, conform site-ului oficial al echipei din Cluj-Napoca. 

Succesul cu Keravnos i-a aruncat pe clujeni pentru moment în fruntea ierarhiei grupei L din FIBA Europe Cup, acest lucru fiind cu atât mai special având în vedere faptul că trupa ardeleană s-a bazat în această seară doar pe 7 jucători, fără Torok și Barro, accidentați, și desigur mai vechiul Rasic, încă nerefăcut.

Pentru campioana României, perioada de foc cu meciuri incredibil de grele și importante nici pe departe să se termine, urmând în campionat derby-ul Transilvaniei cu CSU Sibiu, iar mai apoi derby-ul din fruntea clasamentului FIBA Europe Cup cu Donar Groningen.  

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!