Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Nu am crezut în nicio secundă că putem pierde acest meci”

Paul Olar

Paul Olar
13.05.2017

U-Banca Transilvania a fost mai puternică și a câștigat decisivul cu CSM CSU Oradea. Partida s-a încheiat la scorul de 84-78, iar Mihai Silvășan a declarat următoarele, la finalul disputei:

Mihai, a fost o serie electrizantă…

Da, a fost o serie care face cinste baschetului românesc. Noi am început mai tare, ei nu au cedat nicio secundă. Știam că nu vom face asta, dar noi nu am reușit să rămânem tari din punct de vedere mental după primele meciuri și asta ne-a costat. Astăzi am vorbit foarte mult înainte de meci, știam că sala va fi arhiplină. Le mulțumim suporterilor, ne-au purtat pe brațe spre victorie. Nu am crezut în nicio secundă că putem pierde acest meci. Felicit jucătorii pentru felul cum au luptat. Nu a fost ușor să ne revenim, apărarea noastră a funcționat foarte bine. Am avut intensitatea necesară și vreau să îmi felicit echipa.

Ai avut emoții atunci când Max Pustozvonov a ieșit cu cinci greșeli personale, iar Vlad Moldoveanu a evoluat la rândul său cu patru faulturi?

Da, am avut probleme cu greșelile personale. Și Kyndall a avut această problemă, dar nu am crezut în nicio secundă că putem pierde acest meci. Oricine a intrat și-a dat viața pe teren.

Filip Adamovic a efectuat șase aruncări de la trei puncte în primul sfert. Ai mizat ca el să vă ajute să începeți tare, așa cum a făcut-o Oradea spre exemplu pe teren propriu?

Noi trebuia să începem altfel meciul. Prin urmare, am început într-o formulă mai mică și cu o zonă agresivă, ceea ce ne-a adus un avantaj, spre deosebire de celelalte meciuri. Mă bucur că Filip a făcut un meci bun, mă bucur că toți au făcut un meci bun. Vlad, chiar dacă statistic nu iese în evidență, azi a fost extraordinar de util.

Urmează finala. Timp de refacere din toate punctele de vedere?

Acesta este scopul nostră, să câștigăm finala. Mai avem trei meciuri de câștigat. Când am început Play-Off-ul aveam trei meciuri de câștigat, apoi, rând pe rând, am tăiat câte unul. Unicul nostru scop este să câștigăm trei meciuri.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca sapca rosie :

    Haide"U"
    Baieti, intrarea sub brandul FC Universitatea Cluj 1919, va obliga. Cu noi in tribuna...veti fi campioni

    cu 6 ani în urmă (14.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lecar :

    "U" Cluj
    "Brandul" e U Cluj! Fara "FC". Ala se refera la o sectiune a clubului care, fie vorba intre noi, multe tampenii o facut in ultimii 30 de ani. Haide "U"!

    cu 6 ani în urmă (14.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    "U"
    "U" e o stare de spirit, nu o formalitate administrativa!"

    cu 6 ani în urmă (16.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!